mandag 16. mars 2015

Stilig jakke med tilbehør!


Stilig jakke med tilbehør, som gjør det enkelt å kombinere bedriftens farger i bekledningen. Aldri har det vært enklere å leke seg med farger, kombinasjoner, detaljer og ulike spesifikasjoner, slik at man kan match bedriftens farger i en tøff, stilig og kul jakkebekledning. .

Praktisk og allsidig vindtett og vanntett skalljakke i polyester ripstop material. Går bra å kombinere med lett jakke , eller vest, som ekstra for. Fin passform og stilige lomme detaljer. Tapede sømmer.

Justerbar og avtagbar hette. Gummi flapper for justering av ermet. Shell: 100% polyester ripstop stoff med TPU membran limt med mesh. Pusteevne: 3000g / m2 / 24t. Hydrostatisk hodet: 3000 mm.
Størrelser: XS-S-M-L-XL-XXL.

Denne passer utmerket med en vest eller dunjakke inni. Ypperlig måte å kombinere bedriftens farger. Kontakt oss, så hjelper vi deg med resten.



mandag 9. mars 2015

Pique med logo



Pique i meget god kvalitet. Et plagg man føler seg vel i. Moderne passform og ny strikke teknikk, garanterer høy komfort og stabilitet. Ekstra solid krage med nakkebånd og forsterket utside. 3 knapper og mansjetter. Dekorative overlock sømmer og forsterket åpning i nederkant. Finnes i dame- og herremodell.

Farger: Svart, Hvit, Orange, Marine og Rød
Produktnavn: Eaton
Kvalitet: 100 % bomull
Vekt: 260 g/m2
Størrelse: S-XXL (Dame), S-4XL (Herre)

tirsdag 3. mars 2015

Giveaway - Handlenett med logo


Handlenett i mange forskjellige farger med trykk av logo eller budskap. Praktisk handlenett med lange håndtak så de går perfekt over skuldra. Ønsker du med kort håndtak, så er det også tilgjengelig i de samme fargene. Vår bestselger i kategorien handlenett. Finnes i 9 flotte farger.

Produktet har en stor trykkflate som gjør artikkelen til en perfekt reklameplakat. Vi kan trykke på begge sider om ønskelig. Perfekt å dele ut på messer, slik at de besøkende kan gå rundt å profilere din bedrift, mens de samler sammen kataloger eller giveaways.

Finner du ikke størrelsen du ønsker? Vi kan også produsere etter deres ønskede mål ved 1000 stk eller flere. Ta kontakt for et konkret tilbud.

Handlenett med lang hank (kan også leveres med kort håndtak).
Materiale: 75 g non woven polyester.
Mål: 42 x 38 cm 
Maks trykkstørrelse: 28x28 cm
Minsteantall: 100 stk.


Leveringstid: ca 2-3 uker fra godkjent korrektur.