onsdag 7. januar 2015

Toastjern med logo.




Å ha et toastjern eller en smørbrødgrill stående kan være ideelt når man begynner å bli litt småsulten utover dagen og ønsker noe varmt, sprøtt og smaksrikt å tygge på.

En artig og ypperlig måte å skape litt oppmerksomhet og å promotere logoen eller bedriftsnavnet sitt på. Logoen får man selvfølgelig utenpå produktet. Men logoen kommer også på selve toasten. Så her er det bare å lage verdens beste toast på de ulike arrangementene man skal delta på, og forsyne sultne gjester eller besøkende med litt mat. En forutsetning for å lage gode avtaler og å komme til enighet, ja, da må man være mett i magen.

Toastjernet er tilgjengelig i forskjellige farer og jern elementene støpes etter de ønskene man måtte ha, mange valgmuligheter som logo, slogan, bedriftsnavn, figur, maskot, osv. Et perfekt reklame medium, for å trekke oppmerksomhet til det din bedrift har å tilby.

Dagens trivia, sånn i tilfelle du lurte:
Ristet brød er brødskiver som er brunet gjennom eksponering fra strålevarme. Bruningen er et resultat av maillardreaksjonen. Risting gjør brødet varmt og hardere, slik at det holder pålegg på en bedre måte.

Den vanligste metoden for å riste brød er ved å anvende en brødrister. Det er imidlertid også mulig å riste brød på en grill (grilling) eller i en åpen ovn.