fredag 24. oktober 2014

Lommebok - praktisk minilommebok fra Secrid



En meget smart kortholder som holder kortene dine samlet og beskytter mot magnetisme. Denne stilige lommeboken har cardprotector som utgangspunkt, men er svøpt i et luksuriøst skinnomslag. Kortholderen rommer 4 kort. En snedig utløserfunksjon skyver kortene dine ut slik at de er enkle å få tak i. Du legger kortet tilbake i kammeret helt uten å tenke på at de har en bestemt plass. Miniwallet har to ekstra lommer med plass til ekstra kort, mynter, sedler, kvitteringer og visittkort. Lommeboken er liten og lett og passer perfekt i lommen. Skinnomslaget er laget av den høyeste kvalitet og er laget i Holland. Miniwallet finnes i flere farger og utførelser.

Pris:

Kr. 320,- ved 5 stk.
Kr. 300,- ved 50 stk.
Kr. 290,- ved 100 stk +

Preging av logo kr. 17,- pr. stk. Oppstart kr. 1150,-. Minsteantall 5 stk.

En ny generasjon lommebøker
Aldri før har lommeboken vært så brukervennlig. Den innovative aluminiums cardprotector beskytter de viktigste og mest brukte kortene dine fra hverdagens mange utfordringer.

Prisvinnende design
Cardprotector med den patenterte utløsermekanismen har vunnet flere priser, inkludert den prestisjetunge Red Dot design award.






Dagens trivia, sånn i tilfelle du lurte:
En kortholder er en gjenstand som benyttes til å holde/feste enkeltvise kort av typen ID-kort, nøkkelkort, smartkort, kodekort til kassapparater o.l. eller for å oppbevare flere kort av typen betalingskort, førerkort og andre kort av tilsvarende størrelse.