torsdag 24. januar 2013

Bodum Termokopp

Hendig, stilig, trendy og elegant krus fra Bodum. Dagens on-the-go livsstil gjør at vi går glipp av våre behagelige, daglige rutiner altfor ofte. Vel, nå kan du nyte en deilig kopp kaffe uansett hvor du går. Bodum sin termokopp har blitt meget populær de siste årene, lett gjenkjennelige design og at den er veldig praktisk, er nok noen av årsakene til det. Ikke bare er den lekker å se på og god å holde, men termokoppen bevarer også varmen i kaffen lenge.

Er du glad i presskanne-kaffe kan du velge en variant med presskanne funksjon. På denne måten kan du lage kaffe på farten så lenge du har tilgang på varmt vann og har med deg kaffe. Bodum termokopp er også tilgjengelig uten presskanne funksjon, noe som er mer praktisk om du trakter eller presser kaffe hjemme.

Koppen er tilgjengelig i størrelsene 0,35 og 0,45 liter. Opp til deg å vurdere hvor mye kaffe du trenger om morningen for å komme i gang. Nyt en deilig kopp kaffe i Bodums lekre Termokopp, mens du sitter i bilen, på bussen, trikken, toget eller mens du går deg en tur. Denne termokoppen har blitt et fenomen og om du benytter deg av offentlig kommunikasjon i morgenrushet vil du se flere av disse koppene på vei til jobb. Krusene er laget av rustfritt stål, plast, gummi og silikon.