fredag 11. januar 2013

Dekanteringskaraffel

Ja ja, så er det snart endelig helg, helg nr to i 2013. For noen er det en etterlengtet pust i bakken, slappe av etter ukens mange gjøremål. For andre, en hektisk heseblesende helg, med aktiviteter fra mårran til kveld. Uansett, så finner man vel litt tid til å roe seg og kjenne at roen senker seg over kroppen. Da kan det være hyggelig med et glass vin. Vin skal vist også, i følge de som kan det, være sunt. Da i små moderate mengder.

Hero Profil sitt helge tips er en dekanteringskaraffel. En flott sak, som er fin å gi i gave, eller til en spesiell anledning. Etter at vinen har blitt dekantert i den stilrene karaffelen vil nesten all vin vi nordmenn kjøper få en rundere og mer luksuriøs kvalitet. Dette skjer fordi vinen får tilført oksygen.

Uavhengige tester utført av Eurofins, et av Europas ledende testlaboratorier når det gjelder forbrukervarer, viser at Menu’s New Norm Wine Breather er særdeles effektiv og puster inn store mengder mer luft i vinen enn konkurrerende produkter.

Karaffelen er svært enkel i bruk. Man fester bare karaffelen til flasken og flipper den – enkelt, effektivt og fritt for søl. Pris 1 stk: 399,- eks mva

Dagens trivia:
I dag er det tulipanens dag, sånn bare i tilfelle du lurte.