mandag 21. januar 2013

PIQUE KAMPANJE - spesialproduksjon


Pique skjorte en en av favorittene hos oss i Hero Profil, da når det gjelder klær. Et plagg som blir mye brukt, uansett årstid. Passer til mange anledninger og antrekk, alene eller under en genser. Pique skjorte har høysesong i vår/sommere månedene, da blomstrer den i all sin prakt. Derfor kjører vi nå en kampanje på dette produktet, bestill nå og ha det klart til sommeren

PIQUE KAMPANJE spesialproduksjon
Nå har du muligheten til å bestille opp pique skjorter i ønsket farge med egen logo på. Minsteantall pr. farge er 500 stk, som kan fordeles på dame- og herremodell etter ønske.

Pris ferdigbrodert (trykk) med 1 logo på inntil 5000 sting, pakket enkeltvis i plast.
500 stk: kr. 89,-
1000 stk: kr. 83,-
2000 stk: kr. 79,-
Prisen gjelder også alle standard-farger. Priser er eks. mva.

Produkt informasjon:
Damemodellen er lett innsvingt og med stolpe uten knapper. Herremodellen er klassisk med to knapper. Kvalitet: 100% kjemmet bomull, forkrympet. Vekt: 200 gr/m2.

Bestill før 15. februar og få det levert 28. mai ferdig brodert og pakket enkeltvis i plast. Om ønskelig kan pique-skjortene pakkes enkeltvis i en eksklusiv eske, mot et tillegg på kr 14,- stk.

Dagens trivia om Pique skjorte:

En Pique skjorte er en skjorte som ligner en T-skjorte, men som har krave og knapper i halsen, og som er sydd i noe kraftigere tøy, av typen piké. Pique skjorte kalles også tennisskjorte og poloskjorte, da den ofte er brukt under utøvelse av tennis og polo. Også innen golf er dette et utbredt antrekk. De engelske betegnelsene er polo shirt, golf shirt og tennis shirt.

Pique skjorte ble funnet opp av René Lacoste, som ønsket et mer komfortabelt antrekk når han spilte tennis.