tirsdag 15. januar 2013

Kulepenn - Jona


Kulepenn brukes ofte og noe man alltid har brukt for. Alltid greit å ha en tilgjengelig. Mulig at det også er grunnen til at kulepenn er et populært reklame og  ”give away” produkt. Alt fra tanke død rabling, notere viktige beskjeder, skrive handlelister, skrive brev/kort, skrive i hånden, pluss mye mye mer. Bruksområdene er mange. Kulepenn er det alltid greit å ha for hånden og noen påstår at det faktisk er mektigere enn et sverd.

Innenfor kulepennens verden, finnes det uhorvelig mange varianter, alternativer og kombinasjoner. I dette mylderet av tilgjengelige produkter, har vi i Hero Profil kommet frem til noen favoritter. Vi er opptatt av kvalitet. Den skal være god, robust, lang levetid og den skal ikke bli ødelagt. Så i dag anbefaler Hero Profil: Kulepennen Jona

Lekker og flott kulepenn. Meget god kvalitet, som gjør at kulepennen holder lenge. Kroppen til pennen er i hard plast og er tilgjengelig i mange mulige farger. Mens tuppen er i metall, sølv farget. Klipsen er også i metall, noe som gir kulepennen den nødvendige robustheten. Loge preg er mulig på kroppen til kulepennen og gravering på selve klipsen. Robust kulepenn, som holder lenge. Gjør seg bra på kontoret og en flott ting å gi bort.

Pris eksempel: Pris ved 1000 stk: kr 11,- pr stk – eks mva. 2 farget logo inkludert, eller gravert logo.

Dagens trivia:
Dagens trivia er hentet fra Wikipedia. Der kan man finne ut mange forskjellige artige ting, om kulepennen kan vi tilføye følgende kunnskap: En kulepenn er et moderne skrive- og tegneredskap. Den har en indre beholder med blekk, som overføres til underlaget ved hjelp av en rullende kule av messing, stål eller Wolframkarbid. Kulen er 0,7 – 1,2 mm i diameter. Kulepennen har erstattet fyllepennen som den mest brukte pennen til dagligdags skriving. Han som oppfant den moderne kulepennen var Lazlo Biro fra Ungarn, han var journalist.