tirsdag 24. februar 2015

Årets påskegave - Nordic Wool termokopp


Årets påskegave er her. Gi en liten oppmerksomhet til de ansatte, venner, forretningsforbindelser og gode relasjoner. Nordic Wool er en termokopp, inspirert av mønstre og historier i klassiske nordiske ullgensere, og intet mønster er mer kjent i Norge enn ikoniske Marius. De strikkede sweaterne var meget hotte på 70-tallet og er igjen must-haves fra adskillige motehus i denne sesongen. Den prisbelønte termokoppen fra Menu er dekorert med et mønster inspirert av varme, norske strikkegensere. Den isolerende dobbeltveggen, holder drikkevarer varme og samtidig forhindrer deg i å brenne fingrene. Koppene kommer i 2-pack.




Dagens trivia, sånn i tilfelle du lurte:
Mariusgenser er en strikket genser som ble designet i 1953 av Unn Søiland Dale og oppkalt etter alpinisten Marius Eriksen. Mønsteret bygger på tradisjonelle setesdalsgensere.

De tradisjonelle genserne brukte saueullens naturlige farger – svart, grått, brunt og hvitt, ble Mariusgenseren designet og lansert i innfarget garn – blant annet Norges flaggfarger rødt, hvitt og blått. Sandnes Uldvarefabrik som fortsatt eier håndstrikkeoppskriften, hevder at det er solgt over fem millioner eksemplarer av håndstrikkoppskriften til Mariusgenseren i Norge, i en rekke fargekombinasjoner.