onsdag 4. februar 2015

Påskeegg


Påskeharen, er en harefigur som brukes som symbol og dekorasjon i den folkelige påskefeiringa i flere vestlige land, særlig i forbindelse med leker med påskeegg. I blant annet Tyskland, Storbritannia og USA er det tradisjon for at barna på påskedagen leter etter ett eller flere påskeegg som påskeharen skal ha gjemt i hus eller hage. Slike påskeegg blir lagt ut av de voksne og var tidligere hønseegg dekorert med maling, men er nå oftest sjokoladeegg eller pappegg fylt med godteri.

En oppmerksomhet til de ansatte til påsken. Hero Profil har forslag på mange ulike påskeegg, som gjør det svært enkelt for deg å fungere som bedriftens påskehare. Påske er en høytid som mange også forbinder med god mat og påskeegg. Noe man kan kose seg med alene eller del med andre. En enkel og hyggelig måte å rette oppmerksomhet på, overfor de ansatte. Alle liker å bli sett og å få en oppmerksomhet.

Vi anbefaler påskeegg som er fylt med løsvekt snop. Eggene er fylt med tradisjonell påskeblanding av topp kvalitet og kommer i 3 ulike størrelser.

PÅSKEEGG 15 cm - 330 g

PÅSKEEGG 18 cm - 500 g

PÅSKEEGG 25 cm - 1,5 kg


Innhold:


Dagens trivia, sånn i tilfelle du lurte:
Godteri eller slikkeri, også kalt gosh/gosj, godter, godt, smågodt, søtsaker, snop, rart og annet, er en fellesbetegnelse på søtsaker som sjokolade, karameller, sukkertøy, drops og pastiller, knekk, tyggegummi, vingummi, konfekt, marsipan, nougat, lakris, gelégodteri og andre sukkervarer. Godteri inneholder vanligvis store mengder sukker, men kan også framstilles med andre søtningsstoffer, og en rekke kunstige tilsetningsstoffer for å gi passende smak, konsistens, farge og holdbarhet. Godteri blir særlig spist av barn.

Smågodt er godteri som selges i løsvekt. Butikker og kiosker som selger smågodt har bokser med forskjellige typer godteri som vingummi og sjokolade, med én type godteri i hver boks. Kunden tar en av butikkens skjeer og fyller opp en av posene som ligger beleilig til med de forskjellige bitene man vi ha. Nå man kommer til kassen veies posen og kunden betaler etter vekt. Fordelen med smågodt er at man kan ta akkurat så mye man vil og akkurat de bitene man vil ha.