lørdag 1. mars 2014

Venus krus


Stort sett alle arbeidsplasser har krus, noen har med sin egen logo, noen har med andre bedrifter sin logo, noen har med blanding av forskjellige bedrifter sin logo og noen har forskjellige typer krus. Hvordan står det til med krus parken i din bedrift? Har den forbedrings potensiale, er det på tide med utskiftninger og en liten oppgradering. Vel i så måte, så finnes det utrolig mange alternativer og varianter innenfor krus verden. Leverandørene er mange og mulighetene nesten utømmelige. Krus med logo bygger identitet, gir en vi følelse, synlig gjør bedriften internt. Gir et profesjonelt inntrykk til besøkende som får en kaffe kopp i hånda i forkant av et møte og krus med logo er en fin sak til å pynte opp et møterom.

Venus kaffekrus er et elegant, stilig, lekkert og hendig kaffekrus. Kaffekrus i stengods med doble vegger og farget innside. Doble vegger gjør at kruset ikke blir så varmt å holde.

Mål: Høyde 11 cm volum 190 ml
Priseksempel uten trykk av logo. 100 stk: Kr. 32,- eks mva, oppstart og frakt tilkommer.
Trykkpriser på forespørsel, avhengig av blant annet antall farger i logo,

Det kule med Venus krus, er at de har en hvit utside med følgende farge på innsiden: Orange, lime, turkis, svart, hvit, marine, rød, rosa, gul og grå. Noe som da betyr at du kan få et krus som matcher fargene i logoen til din bedrift.





Dagens trivia, bare sånn i tilfelle du lurte:
Kopper som normalt ikke benyttes sammen med skål, kalles ofte krus. Kopper for kjørlige drikker har ofte ikke hank og kalles da et glass, selv om dette ordet i utgangspunkte ble brukt om drikkebegre av av nettopp glass.