mandag 24. mars 2014

Praktisk iPhone cover

Det enkle er ofte det beste, er det noen som sier, de som kan det, sånn som Rema 1000 liksom. Så enkelt er vel sikkert greit, ofte greier en komplisert. Litt sånn som KISS prinsippet – keep it simple, stupid. Så da er det kanskje noe i det da, gjøre ting enkelt altså. Ofte er det svært praktisk også. Som for eksempel et cover til telefonen med lomme bakpå, hvor man da har muligheter til å oppbevare kredittkort eller visittkort. Så slipper man å drasse med masse andre ting, som lommebøker og løse visittkort. Altså nokså enkelt der altså og enkelt skal jo være bra.

Praktisk iPhone cover
Smart, enkel, praktisk og stilig iPhone cover, med en smart "lomme" på baksiden med plass til visittkort eller kredittkort.

Tilgjengelig i mange ulike farger
Trykkflate: 52x52 mm
Logo: 1 fargstrykk



Dagens trivia, sånn i tilfelle du lurte:
KISS-prinsippet (forkortelse for «Keep It Simple, Stupid», Gjør det enkelt, tulling) sier at designenkelhet bør være et sentralt mål og unødvendig kompleksitet bør unngås. Det fungerer som et nyttig prinsipp i en lang rekke fagfelt, for eksempel utvikling av programvare, animasjon, journalistikk, foto, prosjektering og strategisk planlegging. Vanlige varianter av akronym inkluderer: «Keep It Sweet & Simple» (Gjør det pent og enkelt), og «Keep It Short & Simple» (Gjør det kort og enkelt).