mandag 7. april 2014

Årets beach håndkle - Stort badehåndkle med lomme

Håndkle er en topp ting, kan brukes til mye. Men spesielt når man er på ferie, sånn i syden. Da er det greit å ta med seg et sånt beachhåndkle, sånn som kan brukes på stranden og som passer til solsenger. Ofte, når man er på sånn charter ferie, så er folk veldig tidlig ute med å reservere solsenger, så er man uheldig en dag, vel, da får man ingen solseng. Virker som at enkelt står veldig tidlig opp for å sikre seg dagens solseng, med mindre de berømte solsengrapperne dukker opp i mellomtiden og stjeler noen solsenger. Vel nok om det, sånn charter og greier. Vi har kommet over årets solsenghåndkle, enten om man finner en solseng ved bassenget eller nede ved beachen.

# RESERVED badehåndkle
Store badehåndklær for solseng med en påsydd lomme. Posen festes lett over solstolens rygg slik at man ikke vil ha noen problemer med at håndkleet glir ned fra baksiden. Så enkelt som det er genialt. Vevd i velourfrotté 450g/m2, 100% bomull. Øko-Tex Standard 100.

Størrelse: 70 x 180 cm



Dagens trivia, sånn i tilfelle du lurte:
Håndkle er et stykke tekstil eller papir som brukes til å tørke vekk fuktighet fra kroppen, hendene eller andre gjenstander med. Det finnes ulike håndklær for ulike formål, og til en viss grad er det å betrakte som et hjelpemiddel.

Badehåndkle er et større håndkle, ofte laget av bomullstøy, som først og fremst brukes til å tørke kroppen med etter en dusj eller et bad. Et badehåndkle kan med sin størrelse også brukes som underlag på en sandstrand eller i nærheten av badeplassen. De aller største badehåndklærne selges ofte under navnet badelaken.