mandag 7. april 2014

Høyttaler til mobil eller nettbrett!


Tornado Bluetooth metal speaker

Elegant design, friske farger og strålende lyd. Enkelt å logotere med bedriften sin logo. En artig liten sak.
Oppsett og betjening er så enkelt som vi forventer idag: Den lades via USB, og tilkoblingen til mobilen via Bluetooth er helt uproblematisk. Etter at paringen er gjennomført en gang, vil mobilen og høyttaleren finne hverandre hver gang sistnevnte slås på. Det er også innebygget en toveis mikrofon, slik at du kan bruke den til handsfree-samtaler.

Fordelen med Bluetooth er selvsagt at du kan spille av musikk fra enhver Blutooth-kompatibel enhet, enten det er mobilen, PC-en eller nettbrettet ditt. Det betyr selvsagt også at du kan spille av musikk fra Spotify eller WiMP.

Det sier seg likevel selv at det ikke går an å forvente lydmessige mirakler fra en så liten høyttaler, og de audiofile er herved advart. Men til sitt bruk, altså som en praktisk reisekamerat eller for deg som bare vi ha litt bakgrunnslyd på kontoret, gjøre den jobben.



Dagens trivia, sånn i tilfelle du lurte:
Blåtann, eller på engelsk Bluetooth, navnet brukt på radiooverføringsprotokollen som benyttes for å sende og motta data trådløst mellom enheter i et personlig datanett sammensatt av mobiltelefon, datamaskin, og/eller andre enheter som støtter protokollen. Blåtann ble først utviklet av Ericsson, og senere formalisert av Bluetooth Special Interest Group (SIG), som ble presentert den 20. mai 1999. SIG var sammensatt av Sony Ericsson, IBM, Intel, Nokia og Toshiba.