tirsdag 1. april 2014

Elegant kaffekrus!

Krus, sånn først og fremst til kaffe, men som også kan brukes til andre varme drikker, heller ikke noe problem til kalde drikker, kommer i mange fasonger, former og varianter. Noen vil ha store, noen liker smale, andre vil ha forskjellige farger og mange har rare formeninger om kruset de skal ha. Så skal man ha nye, av samme type krus, eller har man lyst til å skifte ut hele krusparken, så er ikke det noe problem for oss gutta i Hero Profil.

Kaffekrus
Et elegant kaffekrus. Matt og blank overflate. Høyde 115 mm. Rommer 0,25 ltr. Tynt og ”slim” kropp. Tar liten plass i oppvaskmaskinen. Et meget flott krus, som egner seg til pynt, giveaway, møterom, profilere bedriften og som gir et profesjonelt inntrykk.

Ved 100 stk - Pris pr stk: kr 25,- eks mva. Frakt, logotering og oppstart tilkommer.

Dagens trivia, sånn i tilfelle du lurte:
Mange prøver å plante spagettitrær
Som regel blir aprilspøker avslørt ganske kjapt. Men ikke alltid. En av tidenes mest suksessfulle spøker, ble gjort av BBC i 1957. Og i dette tilfellet er konsekvensen morsommere enn spøken. I programmet «Panorama» fortalte de om en familie som plantet spagettitrær. På denne tiden var ikke spagetti så kjent i Storbritannia, og mange lot seg lure. Flere hundre personer ringte til BBC for å høre hvordan de kunne plante et spagettitre. BBC skal ha svart at de måtte sette spagetti i en boks med tomatsaus.