fredag 4. april 2014

Design egen cap

På sportsplassen, i ungdomsmiljøer, på jobben og som uniform. Ikke alt tilbehør har en like spennende historie som den klassiske baseballcapsen. Enten du har skjermen foran, bak eller på siden: Capsen sikrer all den coolness og solbeskyttelse du trenger.

Gjør noe litt annerledes, lag en unik cap. En cap som gjenspeiler bedriftens farger og er synlig med logoer. Caps er en prøvd og sann reklame medium, og er veldig effektivt selv i dag. Produktet er tilgjengelige i mange ulike kvaliteter og farger, man kan velge mellom trykk eller brodert logo, eller tekst. Lag ditt eget design: Velge blant et stort antall komponenter for å få en cap som best passer bedriftens identitet. Begynn med kvaliteten på tøyet, deretter utform detaljene etter eget ønske.

Design din egen cap med 3 enkle steg:
1. velg modell
2. velg design
3. velg antall




Dagens trivia, sånn i tilfelle du lurte:

En norsk kaps vil på engelsk ofte kalles baseball cap. Slike luer har lang, gjerne krum skygge og kan være dekorerrt, oftest med et merke, for eksempel en reklamelogo, på skjermen eller foran på pullen. På baksida av lua, det vil si i nakken eller bakhodet, er det ofte et et bånd som kan strammes for å justere omkretsen slik at lua sitter godt på hoder med ulik størrelse. Mennesker med langt hår binder i blant håret i en hestehale og drar den gjennom åpningen over tilpasningsmekanismen. Enkle kapser kan ha plastskjerm og pull av tynt stoff.