onsdag 23. april 2014

Drikkeflasker med logo


Drikkeflasker er greit å ha, sånn veldig, selvfølgelig litt avhengig av hva man skal eller gjør på. Men, sånn varme sommerdager, eller når man er på trening, så er det helt suverent. Som alle vet, sånn nesten, så er det viktig å fylle på med drikke når man trener. Har noe med prestasjon og konsentrasjon å gjøre. Uten at vi kan alt om dette området, men litt har vi fått med oss. Uansett, da, når man trener, så er det deilig å ha noe å drikke på. Vann er jo ofte en veldig bra ting å drikke.

Tilbudet og alternativene i drikkeflaske verden er veldig stort, altså mange ulike varianter. Ettersom produktet er praktisk å ha med seg, så er det også en veldig fin reklameplass. Så kjøp for eksempel en billig variant og dele ut til barn, så kommer de garantert til å bruke den i forbindelse med trening eller annen aktivitet. Eller kjøp en litt mer dyrere og elegant utgave og gi til de ansatte, så drikker de mer vann på jobb og de vil også bruke den på fritiden sin, når de trener.

Dagens trivia, sånn i tilfelle du lurte:
Relativ fuktighet er forholdet mellom vanndampmengden i luft og den maksimale vanndampmengden som luften kan inneholde om luften var mettet. Relativ fuktighet er definert som forholdet mellom Partialtrykket til vanndamp i en gassblanding av luft og vann og vanndampens metningstrykk til vann ved en gitt temperatur.