torsdag 24. april 2014

myHubman - en praktisk sak

 

Det finnes mange artigere karer, morsomme karer, joviale karer, praktiske karer, staute karer, kort fortalt, man får karer i alle mulige fasonger og varianter. Hvem som er best, vel det kommer jo alltid an på ett eller annet. Smaken er jo som baken, delt i to. Så noe som fungerer for en person, vil ikke nødvendigvis fungere for en annen. Det som i hvert fall er klart, er jo at det hadde vært veldig kjedelig om alle var like og en annen ting, verden trenger karer. Karer er bra.

En kar som er veldig bra, som man kan gjøre nesten hva man vil med, selv om bruksmulighetene er nokså begrenset, det er myHubman. En praktisk og artig
kar. En artig variant av USB hub som soleklart hører hjemme på et skrivebord. Det som også er veldig kult med denne saken er at man kan assosiere denne huben til din egen bedrift. ”Kle” han opp i bedriften sine farger og plasser på bedriftens logo. myHubman er meget praktisk og gjør seg godt på ethvert skrivebord. Dette er en sak som blir brukt, bra nytteverdi for dagens teknologi produkter og er således også en artig sak å gi vekk.

myHubman - USB hub med 4 porter på baksiden hvor man kan koble til alle dine digitale gadgets og duppeditter. Armene og beina kan beveges og plasseres i den stillingen du selv måtte ønske.



Dagens trivia, sånn i tilfelle du lurte:
Ordet kar har ulike betydninger:
en kar – en (voksen) mann
et kar – en beholder til oppbevaring av væske, salt eller lignende; herunder
et badekar
et ålekar
et brukar – et fundament til en bru; herunder
et landkar

Anatomi
et kar – i stenglene av karplanter en kanal for indre transport av vann
et blodkar
et lymfekar