mandag 14. april 2014

UV klokke


På mennesker og dyr kan UV-stråling forårsake skader på hud, øyne og arvestoff. Store nok skader på arvestoffet kan for eksempel føre til kreft. Ozonlaget i atmosfæren absorberer UV-stråling og beskytter oss derfor i stor grad mot de farlige strålene.

Pass på deg selv og kidsa i sommer. UV klokke, et kjempe produkt, med stor nytteverdi. KAN LAGES I EGET DESIGN. UV klokken reagerer på UV-stråler ved å skifte farge. På den måten kan man lettere forstå når det er UV-stråling i luften og huske at vi må passe oss i solen.

Vinner av "Promotional Gift Award 2009" i Europa! UV-sensorer som viser intensiteten av solstråler. I myk PVC med opp til 4 farger i spesial design. UV klokken kan lages i andre former og størrelser.

Et produkt som viser omsorg for mottakeren. Perfekt for f eks barn, gjennomføre en kampanje på stranden og for reisebyråer! Plasser den rundt armen og de runde hvite området endres til lilla avhengig av intensiteten av sollys. Symboler rundt sensoren gjør det enkelt for barn å forstå når det er tid å gå ut av solen.

Pris avhenger av design, antall og størrelse. UV klokken er tilgjengelig i størrelser fra 3 til 8 cm.

Dagens trivia, sånn i tilfelle du lurte:
Sommerperioden kan deles inn i forsommer, høy- eller midtsommer og seinsommer. Indian summer, «indiansk sommer», er betegnelse på varmt, sommerlig vær som kan forekomme på høsten etter at den egentlige sommeren er over.