torsdag 10. april 2014

Fritidssko med logo


Alle brukere det, alle må ha det, eller bør ha det, kjipt uten. Selv om en ny trend nå er å jogge barbeint, hvorfor og poenget med det, skjønner ikke vi helt. Må jo gjøre litt vondt, er det første som slår oss. Men det vi snakker om er sko, sånn til å ha på beina, når man er ute, noen bruker det også inne. Så vil du ha et forslag på noe nytt, litt annerledes, noe ikke alle andre har. Fritidssko.

Sneakies fritidssko
med bedriftens logo eller slagord. Pryd skoen med bedriften sin logo på:
- utsiden langs sålen
- undersiden av sålen
- innsiden av skoen (på sålen)
- eller på klaffen.

Skoen er tilgjengelig i fargene lilla, hvit, rød, svart og grønn. Bygg opp en egen kolleksjon med bedriften sitt navn som merkevare, gjør noe annerledes, unikt, noe eget og gå litt nye veier.

Så kan dette være aktuelt for deg og din bedrift. Ja så er det bare å ta kontakt og vi svarer på de spørsmålene du måtte ha.



Dagens trivia, sånn i tilfelle du lurte:
Sko er et lavt fottøy med såle av et fast materiale og et lettere overstykke som omslutter det meste av foten. Til forskjell fra tøfler og enkle sandaler blir sko vanligvis festet med snøring, remmer eller spenner. Sko skiller seg fra støvler ved at sko ikke når særlig høyere enn ankelen. Sålen er ofte av tykt lær, av tre, gummi eller plast, og overstykket av mykere lær, tekstil eller kunstmaterialer. Mange sko er bygd opp med en tå- og en hæl-kappe. Sko skal gi føttene støtte og et fast grep på forskjellig slags underlag når en står, går, løper eller klatrer, men også beskytte dem mot støt og holde dem tørre og varme. Sko brukes i likhet med annen bekledning dessuten som personlig pynt og for å markere sosial posisjon eller rolle.

Ordet sko kan også bli brukt om forskjellige gjenstander som likner på hvordan sko fungerer eller er utformet, for eksempel kabelsko, hestesko, doppsko og bremsesko.