fredag 22. mai 2015

Giveaway - Bagasjelapper



En ypperlig giveaway som muligens er "verdens beste reklame plass", og din firmalogo reise verden rundt.

Med hjelp av bagasjelappe vil man lettere kunne identifisere bagasjen og din bedrift! Vi har flere forskjellige modeller og farger å velge mellom. Bagasjelapper gir en meget god synlighet. Ikke bare blir det enklere å finne bagasjen sin, men det er også en strålende måte å profilere bedriften på. Bagasjelapper finnes i mange ulike fasonger og varianter, finner du ikke en du liker, ja så kan man faktisk lage det i egen design. Har dere mange som reiser i forbindelse med jobben, så er det altså en god måte å drive markedsføring på. Ikke nok med det, dette produktet er svært godt egnet som en giveaway artikkel. Lett å ta med seg og tar liten plass. Mange som skal ut å reise til sommeren, vær tidlig ute, så kan enda flere profilere din bedrift.

Forslag:
Hard plastic lugage tag
Size:85mm x 55mm x 1,5mm
With black elastic strap
With full color printing both sides
Min. qty from 250pcs

Production time: 10 days

torsdag 7. mai 2015

Skjorter i god kvalitet


Her er det bare å velge og vrake i ulike farger. Vi har utvalget og kvaliteten er strålende. Trenger dere eller bruker dere mye skjorter på jobben, eller i forbindelse med kurs og messer? Ja da kan vi hjelpe deg. Dette er produkter som holder lenge, ypperlig pass form og god kvalitet. Kort sagt, klær du føler deg vel i.

Vi kan også logotere plaggene, som gir en meget profesjonell profilering av bedriften. Utvalget er som nevnt stort, så her går det lett an å finne produkter som også gjenspeiler bedriftens farger.

Sjekk ut katalogen eller kontakt oss for hejlp.