tirsdag 21. juni 2016

Alt-i-ett-Spray - rensespray


Alt-i-ett-Spray - rensespray

Våre alt-i-ett spray med microfiber klut er laget for blant annet bærbare og stasjonære skjermer. Fjerner flekker, skitt, støv og annet rusk og rask. Dine tekniske produkter føles som nye. Alt-i-ett spray er en rensespray , for ditt hjem og som du enkelt kan ha med deg i bilen, ryggsekken og på  kontoret.

Ha den med deg, uansett hvor du går!

Unik design og Patent produkter

Størrelse: 90mm x 26mm x 26mm
Kapasitet: 10 ml
Med egne desing, i full farge print
Min. stk fra 250 stk
Produksjonstid: 15 dager

Dagens trivia, sånn i tilfelle du lurte:
Spray kan vise til:
Sprayboks eller innholdet i denne
Hårspray
Pepperspray
Spray (fotball)

Spray-demningen, en demning med et vannkraftverk i Canmore, provinsen Alberta, Canada
«The Spray», båten Joshua Slocum brukte da han som den første seilte jorden rundt alene

tirsdag 14. juni 2016

Solbriller i egen farge


Solbriller som kan lages i egen, tilpasset farge. Samt muligheter for å trykke på logo. Flott produkt til sommeren, med god nytteverdi. Samt en ypperlig sak for å synliggjøre bedrifter, produkter og bedriften sine farger.

CE og UV400 godkjent
Egen farge fra 250 stk
Min. stk fra 250 stk
Produksjonstid: 15 dager

Dagens trivia, sånn i tilfelle du lurte:
Solbriller er briller med fargede glass, som brukes for å beskytte øynene mot sollys. De brukes også av estetiske hensyn.

mandag 13. juni 2016

Flytende nøkkelring

Sommeren kommer og her kommer et flott forslag på et veldig nyttig produkt, passer ypperlig til strand og båtliv. Flytende nøkkelring, som holder ca 100g med en supert design og plass til logo. Et supert produkt til alle båt eiere.

Flytende nøkkelring
Lycra materiale med skum på innsiden
Fin kvalitet og myk følelse
Holder nøkler til ca. 100 g
Cool design
Størrelse: 3cm diameter x 19cm
7 standard farge tilgjengelig
Emballasje: 200pcs / CTN, g.w: 6kg meas: 45x40x40cm
Min. stk fra 250 stk
Produksjonstid: 15 dager

Dagens trivia, sånn i tilfelle du lurte:

En båt er et fartøy som er brukt på sjø eller vann, med ett eller flere skrog som drives frem med årer, seil eller motor. Ordet brukes normalt om mindre fartøy, til forskjell fra skip. Verdens eldste båt er en cirka 10 000 år gammel stokkebåt som ble funnet i Nederland. Den kalles gjerne Pessebåten.

Båtens betydning
Norge har en samlet strandlinje på 57 258 km og 80 % av innbyggerne bor langs kysten. Derfor har båten alltid vært viktig for nordmenn flest. På norsk har vi svært mange forskjellige betegnelser på båter, både tradisjonelle og nyere.

torsdag 9. juni 2016

Hangout - nytt produkt


Lamzac Hangout er et nytt produkt. Hangout er en behagelig stol eller sofa for to, som du kan fylle med luft i løpet av sekunder ved hjelp av vår unike fylling teknikk.

Den er stor og komfortabel når du bruker den, men liten og lett  når den er pakket sammen. Den er enkel og ta den med hvor du vil! Hangout er perfekt for alle utendørsaktiviteter som reiser, festivaler, badeturer, henge ut i parken og mye mer.

En sterk lettvekter i slitesterkt materiale sikrer at du kan bruke Hangout om og om igjen.
Vær forberedt på å få masse oppmerksomhet når du bruker dette produktet!

onsdag 8. juni 2016

Badeball


Blitt litt varmere, mer sol og lengre sol. Det er tid for sommer, soling, bading, beachen, varme sløve og kanskje slappe dager. Da passer det med litt aktivitet. En badeball kan man ha det mye artig med, samt at man får tid til litt aktivitet. I tillegg er det en veldig god måte å profilere seg på, ettersom logoflatene er store og gode.

Her har du litt produktinformasjon også:
Oppblåsbar badeball 
Størrelse: diameter 30 cm, materiale: 0.18mm PVC
14 standard farger tilgjengelige.
Egen farge tilpasset PMS fra 5000 stk
Emballasje: 250pcs / CTN, g.w: 18 kg meas: 58x33x34cm
Min. stk fra 250 stk

Dagens trivia, sånn i tilfelle du lurte:
Badetøy er tøy som er til bruk for offentlig bading og svømming. Badetøy er vanligvis forskjellig på menn og kvinner.

Badetøy er av forholdsvis ny opprinnelse, og oppsto i Victoriatidens England, da det ble vanlig for begge kjønn å gå i bad på samme strand. Tidligere var det vanlig å bade naken, men ofte på skjermede områder. De første badedraktene var dekkende fra knærne til halsen for begge kjønn. Tildekkingen har gradvis avtatt inntil monokinien (toppløst for kvinner) i 1970- åra. Nå er det ikke lengre vanlig at menn dekker til overkroppen, mens kvinnene dekker brystene med en topp som kan være minimal. Begge kjønn dekker genitalia med tøy.

Moten med å være solbrun har gitt nye tekstiler som ikke sperrer for ultrafiolett stråling. De hvite feltene på huden kan derfor unngås.

Nudismen som oppsto flere steder i verden omkring 1930, hevder at badetøy er unaturlig og at nakenhet er bedre både i vann og luft.

D5950325-AB01-44C4-A5DD3E370DD33C38-BF5905D3-F333-43CE-A7AD0F2FDE6C782D