mandag 1. august 2016

Lue med egen design


Okay, det er muligens litt tidlig å begynne med lue. En cap ville muligens vært litt bedre å presentert nå. Men du skjønner, det er nemlig sånn, at ofte kan det være lurt å planlegge, sånn frem i tid. For ofte, så kan det ta litt tid å få laget ting og da tenker man at, hm det skulle jeg hatt nå. Så da ender man opp med å ønske seg noe man skulle hatt med en gang, men som man må vente en stund til man får. En av fordelene med planlegging, er vist sånn at man får/har ting til den perioden man trenger det. For plutselig, så er det vist høst og etter det så kommer vinter, bare sånn det er det. I den perioden, ja, så trenger man en lue. En kul lue, en lue med egen design og som gjør den unik.

Ett alternativ er:

Bomulls lue spesial
En myk og herlig bomulls lue. Passer meget bra til repeterende trykk eller brodering. Muligheter å velge egen farge på sømmene. 100 % bomull. Minste antallet er 144 stk og leveringstid er ca 10 uker.

Utover det så har vi mange andre alternativer, så ta kontakt, så hjelper vi deg med resten.



Dagens trivia, sånn i tilfelle du lurte:
En lue, også kalt hue, er et hodeplagg av mykt materiale som, til forskjell fra hatt, er uten brem, men kan ha skygge. Luer finnes i en mengde varianter for barn og voksne, kvinner og menn, både historiske, seremonielle og moderne. Før ble luer særlig brukt som varmende og beskyttende plagg av arbeidsfolk, syke, kvinner og barn, hvilket gjorde at den hadde lavere status enn hatten.