onsdag 4. juni 2014

Nødbatteri du kan ha med over alt!



Power Tube er et strålende nødbatteri du kan ha med i strandveska eller i baklomma. Plugg den rett i mobilen så lader den opp batteriet igjen. Lader raskt og effektivt. Flere fine farger, solid finish, svært enkel i bruk og så liten at den er lett å ta med seg. Dermed vil den også bli brukt. Indikator for batterinivå og re-lading status indikator. 

Disse blir fort utsolgt over alt, så selv om det er flere på lager nå kan det lønne seg å være raskt ute.


tirsdag 3. juni 2014

Sommervin med din egen vinetikett



Vinflasker med din egen vinetikett med logo, inkluderer en rødvin og en av våre vinetiketter. Vi påsetter din logo og hilsen. Tilpasser også til din firmaprofilen. Du kan benytte vinflasker fra hele verden fra
Vinmonopolet. Frakt tilkommer.

Velg ønskelig vin: Hvitvin, rødvin, rosevin, musserende m.fl. Vi koordinerer bestilling og levering med Vinmonopolet. Velg en av vinetikettene for sommeren. Vi kan også designe en helt unik vinetikett tilpasset ditt firma.

Enklere blir det ikke!!!

Sommergave – en svært så praktisk og rimelig variant


Viste du at på wikipedia, sånn finnes det en side om vær og greier og da om været i Norge. Norske værrekorder er en oversikt over norske værrekorder, står det så fint å lese, herlig. Ikke så veldig interessert i det, kun ønske om varmt vær, sånn sol og sommer, samt komme seg på beachen. Høres ikke dumt ut. En ting som kan være lurt da, er å ha noe å pakke i, sånn praktisk sak, som f.eks:

Beach Bag Nautica
Beach bag i nautisk tema, 4 farger, med nautisk Tema og fine detaljsømmer. Vesken er laget av polyester 600D og finnes i 4 ulike farger.

Størrelse: 53 x 36 x 15cm
Farger: 5285 sort, 5286 Vanilje, 5287 marine og 5288 rød.

Priser og antall
Pris 1-49 stk. Kr 105,-
Pris: 50+ stk  Kr 99,-

Dagens trivia, sånn i tilfelle du lurte:
Måneds- og årsnedbør
Månedsnedbør er summen av alle døgnnedbørene i en måned. Tilsvarende er årsnedbør summen av alle månedsnedbørene i et år.

mandag 2. juni 2014

Samsonite - S-OULITE


Samsonite letteste kombi koffert noensinne, fullfører sitt sortiment med en stil som er dedikert til business kvinner.  Veldig bra kvalitet, med blant annet, Laptop og / eller iPad rom med XRD for ekstra beskyttelse, og avtakbar skulderrem

Dagens trivia, sånn i tilfelle du lurte:
Vesker brukes til oppbevaring av små eller større gjenstander som skal medbringes. Vesker kommer i mange type utgaver, gjerne designet for en spesiell funksjon – eksemplevis til hverdagsbruk, fest eller jobb. Dette gjenspeiles ofte i funskjonaliteten av vesken. Vesker kommer også i forskjellige materialer, alt fra skinn, nylon, bomull og materialer basert på plastikk og olje.

Ryggsekk – Vaude Tecowork 28


Vår gode gjerning for dagen: Tecowork 28. En ryggsekk med et stort hovedrom, godt polstret rom for den bærbare PCen og en lett tilgjengelig organiseringsrom. Regntrekk i bunn rommet utgjør et godt formål også, beskytter jobb eller skole dokumentene fra skitt og vann. 

Spesifikasjoner:
separat laptoplomme for 15,6'' - separat hovedrom - arrangørrom foran rommet - foran glidelåslomme - nøkkelholder og penneholder - indre slide-in lommer - side nettinglommer - kompresjonsremmer - sternum stropp - avtakbart hoftebelte - sikkerhet lys feste - reflekterende elementer - integrert regntrekk - Vent-Tex bæresystem - ventilerte skulder remmer.

The brand VAUDE
VAUDE stands for respect in all its interaction with others and the nature around us. We have set our sight on becoming Europe’s most environmentally friendly outdoor brand, so that sportsmen and women of today, and those to come can enjoy nature to the fullest. We are pioneers in this way, challenging convention and pushing the limits of the possible.



søndag 1. juni 2014

Sommergave - perfekt til reise!


Vurderer man en sommerfest med en liten hilsen til de ansatte, er det planlagt en blåtur eller kanskje være sponsor rundt et arrangement? Det er fremdeles tid til å bestille reklameprodukter til og sommerens aktiviteter.

Alle er på jakt etter produkter som har en nytteverdi og som vil bli brukt av mottager. Andre ganger er det viktig at produktet har en symbolsk verdi, slik at de gir positive assosiasjoner til virksomheten. Sånn super enkel forskning viser at det er mange som skal ut å reise i sommer, da passer det bra å har orden i papirer, dokumenter, kort, pass og boardingkort. Reiselommebok, en perfekt sommergave.

MOOV Reiselommebok
Moov er en høykvalitets mikrofiber reiselommebok som vil gjøre din reise litt mer komfortabelt. Du kan ha alt fra dine reisedokumenter til ditt pass og kredittkort med deg i denne kompakte og trendye lommeboken. Registrert design.

Opplysninger:

Størrelse: 23,2 x 11,2 x 2,2 cm.
Vekt: 287.50
Trykkeflate: 40x15
Leveringstid: Med trykk 2-3 uker, uten 2-5 arbeidsdager.
Informasjon: Prisen er NOK ekskl. mva. Prisen på trykk forutsetter at vi mottar originalfil klar til trykk. Vi reserverer oss mot feil.

Priser og antall:
1 stk – kr 149,00
50 stk – kr 144,00
150 stk – kr 138,00
350 stk – kr 134,00
900 stk – kr 130,00

Dagens trivia, sånn i tilfelle du lurte:
En reise er en tur med en eller flere overnattinger til ett eller flere reisemål. Ved flere reisemål eller stoppested på samme reise taler man om en rundreise. Kortere reise kalles i stedet tur, mens lengre reise som krever relativt mye planlegging kalles ekspedisjon.

Temaet behandles i reiselivsfaget og er organisert i reiselivsnæringen. Den som reiser kalles turist.