søndag 1. juni 2014

Sommergave - perfekt til reise!


Vurderer man en sommerfest med en liten hilsen til de ansatte, er det planlagt en blåtur eller kanskje være sponsor rundt et arrangement? Det er fremdeles tid til å bestille reklameprodukter til og sommerens aktiviteter.

Alle er på jakt etter produkter som har en nytteverdi og som vil bli brukt av mottager. Andre ganger er det viktig at produktet har en symbolsk verdi, slik at de gir positive assosiasjoner til virksomheten. Sånn super enkel forskning viser at det er mange som skal ut å reise i sommer, da passer det bra å har orden i papirer, dokumenter, kort, pass og boardingkort. Reiselommebok, en perfekt sommergave.

MOOV Reiselommebok
Moov er en høykvalitets mikrofiber reiselommebok som vil gjøre din reise litt mer komfortabelt. Du kan ha alt fra dine reisedokumenter til ditt pass og kredittkort med deg i denne kompakte og trendye lommeboken. Registrert design.

Opplysninger:

Størrelse: 23,2 x 11,2 x 2,2 cm.
Vekt: 287.50
Trykkeflate: 40x15
Leveringstid: Med trykk 2-3 uker, uten 2-5 arbeidsdager.
Informasjon: Prisen er NOK ekskl. mva. Prisen på trykk forutsetter at vi mottar originalfil klar til trykk. Vi reserverer oss mot feil.

Priser og antall:
1 stk – kr 149,00
50 stk – kr 144,00
150 stk – kr 138,00
350 stk – kr 134,00
900 stk – kr 130,00

Dagens trivia, sånn i tilfelle du lurte:
En reise er en tur med en eller flere overnattinger til ett eller flere reisemål. Ved flere reisemål eller stoppested på samme reise taler man om en rundreise. Kortere reise kalles i stedet tur, mens lengre reise som krever relativt mye planlegging kalles ekspedisjon.

Temaet behandles i reiselivsfaget og er organisert i reiselivsnæringen. Den som reiser kalles turist.