fredag 30. mai 2014

Sommergave - Førstehjelpspakke som er vanntett!


I følge de som kan det, sånn som en med navnet Philip, så er det enkelte ting som skal være veldig lett. Han har nemlig funnet ut, SÅ LETT VINNER DU EN DISKUSJON. Ett ord kan være alt som skal til. Dersom du ønsker å få noen til å skifte mening, spør hvordan de vil gjøre noe istedenfor hvorfor.

Dersom du ønsker å stå fast ved ditt synspunkt, sørg for at du har tenkt gjennom hvordan det praktisk kan implementeres. Dette var altså konklusjonen til psyokolog Philip M. Fernbach ved Universitetet i Colorado. Så interessert i å vinne diskusjoner, vel da kan jo dette være et greit utgangspunkt. Mer opptatt av førstehjelp, ha orden på utstyret og utstyret lett tilgjengelig, vel da kan dette være noe:

Scuba First Aid - Førstehjelpspakke som er vanntett!
Uhellet kan fort være ute, og det er ekstra trist på ferie, men fortvil ikke, vi kan tilby en føstehjelpspakke som tåler å være både over og under vann. Innpakket i en liten vanntett PVC 500D bag ligger alt du trenger til mindre uhell - som plaster, saks, en liten bandasje mm. 

Priser og antall: 
Pris 1-49 stk. Kr 89,- 
Pris ved 50 stk: Kr 79,- 
Alle priser eks mva, frakt og logotering tilkommer. 

Dagens trivia, sånn i tilfelle du lurte:
Førstehjelp er den første hjelpen alle kan gi ved akutt skade eller sykdom. Det omfatter i prinsippet alt fra å sette plaster på et lite kutt i fingeren til hjerte-lunge-redning. I dagligtale forstås gjerne førstehjelp som livreddende førstehjelp. Opplæring i førstehjelp i Norge tilrettelegges av Norsk førstehjelpsråd som med sine medlemsorganisasjoner driver førstehjelpsopplæring i alle nivå.