onsdag 21. mai 2014

Trådløs høyttaler – perfekt sommergave!


Elegant design, friske farger og strålende lyd. Enkelt å logotere med bedriften sin logo. En artig liten sak. Enkel å ha med seg, pakken ned, finne frem og å koble til og å spille av musikk. Ypperlig som en sommergave og kundegave. 

Oppsett og betjening er så enkelt som vi forventer idag: Den lades via USB, og tilkoblingen til mobilen via Bluetooth er helt uproblematisk. Etter at paringen er gjennomført en gang, vil mobilen og høyttaleren finne hverandre hver gang sistnevnte slås på. Det er også innebygget en toveis mikrofon, slik at du kan bruke den til handsfree-samtaler.

Fordelen med Bluetooth er selvsagt at du kan spille av musikk fra enhver Blutooth-kompatibel enhet, enten det er mobilen, PC-en eller nettbrettet ditt.

Dagens trivia, sånn i tilfelle du lurte:
Høyttaler, også skrevet høytaler og høgtaler, er en betegnelse på et apparat som omdanner elektriske vekselstrømsignaler til hørbare lydbølger. De elektromekaniske omformerne (hver for seg ofte kalt høyttalerenheter) fungerer etter ulike, nært beslektede prinsipper, og deles i kategorier deretter, blant annet i elektromagnetiske, piezoelektriske, elektrostatiske og elektrodynamiske høyttalere.

Betegnelsen høyttaler brukes også om komplette systemer, bestående av flere og spesialiserte høyttalerenheter, gjerne montert i et kabinett.