tirsdag 27. mai 2014

Vann – det perfekte reklame produktet


Alle trenger det, man må ha det, bare må. Vann er selvfølgelig ekstra deilig når man er tørst, men det er også et veldig bra profilerings produkt. Produktet har mange bruks områder, på messer, stand eller som pynt på møterommet. Valg og bruksmulighetene er mange. Det beste av alt, det er sunt og det er nødvendig.

Design din egen vannflaske, O,33 ml PET flaske med skru kork. Etiketten preges etter  eget ønske, motiv og design, ettersom flasken har en full farget plast laminert etikett. Flasken inneholder selvfølgelig krystallklart, rent mineralvann uten kullsyre.

Andre størrelser på flasken eller andre kork alternativer er også mulig. Vi benytter en norsk leverandør, noe som gir en trygghet og ekstremt bra kvalitet. Produktet leveres i panteflasker, er miljøvennlig og sikrer miljøet på en god måte.

Tips: Legg inn en QR kode i designet på etiketten, på den måten får man enda mer ut av produktet. Om det for eksempel er en landings side på en konkurranse, et visittkort, telefon nummer, event, tekst eller mail adresse.

Dagens trivia, sånn bare i tilfelle du lurte:
Vann (uttale [vann]) eller vatn (fra norrønt vatn) er en kjemisk forbindelse og et polart molekyl. Det er flytende under STP-forhold. Dens kjemiske formel er H2O, som betyr at et molekyl vann består av to hydrogenatomer og et oksygenatom.

Vann finnes nesten overalt på Jorda og er livsnødvendig for alt kjent liv. Omtrent 70 % av Jordas overflate er dekket av åpent vann (hav, innsjøer og elver).

En vannmasse er et uttrykk for et osean, hav, innsjø, elv, bekk, kanal, dam eller lignende.