fredag 9. mai 2014

Treningsklær - Craft In-The-Zone Hood



Hvis man vil, sånn har kjempe lyst, så kan man ofte, sånn nesten hele tidene, lese om masse ting som har med trening å gjøre. Hvordan få bedre form, bedre mage, spretten og nice rumpe, utholdenhet, muskler, bedre effekt av trening og mye mye mer. Videre kan man lese om ting man burde gjøre og ting man ikke burde gjøre. Ække alltid så enkelt, sånn trening å greier. Da er det jo greit å vite at det er mange som kan mye om disse tingene, sånn eksperter og forståsegpåere. Hero Profil har ingen ambisjoner om å komme med noen anbefalinger på dette området, utover det at det er lurt å trene, grunnet alle de positive effektene man får. Samt ha det gøy når du trener. Men når det gjelder klær, sånn treningstøy, ja på dette området, der kan vi mye, sånn ekspert liksom. Så vil du se litt kul ut, sånn trendy, litt fresh og oppdatert. Som jo er viktig for selvfølelsen, ja da vil vi anbefale Craft In-The-Zone Hood, som skal brukes før og etter trening.

In-the-Zone er en moderne sportskolleksjon for avslappende stunder før og etter trening. Kolleksjonen omfatter vindjakker, hoodies, sweatshirt, pikétrøyer, t-shirts, sweatpants og shorts designet for både restitusjon og bedriftsprofilering. Med et avslappet og atletisk utseende hjelper disse plaggene deg å forbli i sonen mellom treningsplassen og restituere optimalt for neste prestasjon. Myk, komfortabel og funksjonell kvalitet for optimal komfort.

Craft In-The-Zone Hood
Casual hoodie i myk og behagelig polyester. Lommer framme. Komfortabel passform. Myk og behagelig polyester med bomullfølelse. Hette med snor.

Kvalitet: Strikket materialet med frottébakside som gir en myk og behagelig følelse mot huden
Størrelser: S – XXL
Varemerke: Craft

Pris ved 1-9 stk, kr: 529,-

Dagens trivia, sånn i tilfelle du lurte:
Helse er et kulturelt betinget begrep som varierer med kultur, oppfatninger og historie. Medisinsk er helse definert som organismens evne til å effektivt svare på stressfaktorer og effektivt restituere og vedlikeholde en likevektsbalanse. Skade- og sykdomsforebyggelse er viktig for et godt liv og god helse. En form for forebygging er gode vaner, som oftest blir utført automatisk uten at personen er spesielt oppmerksom på det. Eksempler på gode helsevaner er å bruke bilbelte, spise regelmessig og mosjonere litt hver dag.