onsdag 7. mai 2014

Bekledning og bedriftsprofilering!


Det er ingen tvil om at bekledning er viktig i ulike representasjons situasjoner eller messe aktiviteter, det gir et profesjonelt inntrykk, og en fin måte å profilere bedriften på. Markedet for profilbekledning er ikke hva det engang var.

Det er ikke lenger stort sett enkle t-skjorter og collegegensere som kundene hovedsaklig etterspør, selv om vi selvsagt også leverer mye av dette. Profilbekledning omfatter i dag tekniske allværsjakker av høy kvalitet, pen skjorter, softshell jakker, ullgensere, t-skjorte, skjorte, pique, collegegenser, v-genser, strikkegenser, genser, bukser, slips, belter, skjerf, hettegenser og mye, mye mer.

Vår enkle anbefaling er å velge klær av god kvalitet, det koster gjerne litt mer, men fordelen er langt flere. Som blant annet kvalitet og komfort. Høye priser på merkeklær skyldes likevel oftest høy etterspørsel i markedet fordi klærne har høy status i noen miljøer. 

Klær er i videste forstand det man bruker for å dekke kroppen. Den praktiske funksjonen til bekledning og klesplagg er å beskytte mot ytre belastninger, for eksempel kulde og uvær, insekter, kjemikalier og våpen. Valg av klær sender også sterke sosiale signaler om status, yrke eller gruppetilhørighet.

En unik vri, er å designe sin helt egen skjorte. Muligheter for et elegant særpreg og en skjorte som ingen andre er i nærheten av å matche. Så er du ute etter profilbekledning, messebekledning, arbeidstøy, treningstøy, jakker, eller spesialproduksjon tekstiler, ja da hjelper vi deg med det!