tirsdag 6. mai 2014

Trådløs høytaler - BOOMAX!



Det nærmer seg sommer. Med deilige dager og kvelder på stranden, gjerne andre steder også. Som vanlig, hvert eneste år, så kommer det om sommeren, sånn sommerslagere. Hva blir årets sommerlåt? Akkurat det er vi litt usikker på, men uavhengig av det, musikk har vel aldri vært mer tilgjengelig og letter å høre på en det er nå for tiden. I disse teknologiske glans dager. Del musikken med andre og spill av dine favoritt låter på BOOMAX høytaleren, BOOMAX er kompatibel med de fleste mobiltelefoner, tabletter, PCer / laptoper og de fleste enheter med innebygd Bluetooth.

Bluetooth V4.0 Lavt energiteknologi. Avtakbart håndtak, egnet for innendørs og utendørs bruk. Muligheter for å pare to telefoner på en gang (dvs. Multi-Point). Trådløs rekkevidde: minst 10 meter (33 fot). Tilgjengelig i forskjellig farger.

Beskrivelse
BOOMAX er en Bluetooth V4.0 kompatibel, lavenergi Bluetooth høyttaler med utrolig stor, klar lyd og bass. Den er kompatibel med de fleste mobiltelefoner, tabletter, PCer / laptoper og de fleste enheter med innebygd Bluetooth. En AUX-jack inngang og en kabel medfølger for å sikre kompatibilitet med enkelte andre enheter uten Bluetooth.

BOOMAX kommer med utgangseffekt 3Wx2. Håndtaket gjør den lett å bære for utendørs bruk. Med innebygd mikrofon, kan den brukes som en bærbar høyttaler telefon.
Det innebygde batteriet kan støtte opp til 22 timer taletid og 10-12 timer kontinuerlig musikkavspilling,  kompakt størrelse, med cd musikk kvalitet (dvs. APTX musikk støttes).

Spesifikasjon
Battery Capacity 1500 mAh
Dimension 106 x 50 x 92 mm
Speaker 3W x 2
Call Time 12 hours
Audio Play 12 hours
Standby Time 125 days
Weight 370 g