torsdag 8. mai 2014

Kulepenn med USB



Kulepenn har vært med en stund liksom, sånn lenge. Som man kan lese ut i fra Wikipedia, så er en kulepenn et moderne skrive- og tegneredskap. Alternativene, variantene og tilbudene innenfor denne verden, kulepenn verden altså, er så å si ubegrenset. Så det skal ikke være umulig å finne en kulepenn som er tilpasset de behovene og ønskene man har. Ting eller produkter som har vært med en stund, pleier ofte å utvikle og fornye seg. Slik at de kan brukes på nye og andre områder. Så er faktisk også tilfellet med kulepenn, tro det eller ei. Her kommer noen nye varianter innenfor kulepenn verden:

Kulepenn med USB
Vanlig kulepenn med USB. Man kan velge mellom lagringsplass fra 1 GB til 32 GB. På denne måten kan man samle alt sammen i et produkt og kutte ut vanlige USB. Perfekt som reklameartikkel, giveaway, messeprodukt eller på kurs/konferanser, hvor man da på forhånd, kan legge alt av informasjon/kursmateriale på USB’en.

3 in one
Dette er en kulepenn, med USB og touch. Touch betyr at man kan bruke den på nettbrett, mobiltelefoner eller andre enheter med berøringsskjerm.  Ellers er det den vanlige delen som gjør at man kan skrive med den og lagre diverse opplysninger på USB delen.

Dagens trivia, sånn i tilfelle du lurte:

Målet med USB var å fjerne behovet for å installere separate utvidelseskort i datamaskinens ISA eller PCI busser, og å forbedre plug-and-play mulighetene ved å la enhetene bli hot swappet eller lagt til systemet uten å måtte starte datamaskinen på nytt. Når den nye enheten blir koblet til, vil vertsmaskinen identifisere den og laste inn driveren for å kjøre den.