tirsdag 6. mai 2014

Treningstøy - Craft Performance Light Jkt



Treningsjakke i dame og herre modell. Lett, vindavvisende løperjakke med god ventilasjon og ergonomisk passform. Fantastisk god kvalitet.

Ergonomisk passform for optimal bevegelsesfrihet. Vindavvisende og ventilerende materiale. Ventilasjonspaneler i svettesoner.

Produktnavn: Craft Performance Light Jkt
Kvalitet: Tettvevd materiale med bra vind- og vannenavvisende egenskaper. Materialet har innebygd mekanisk stretch som støtter kroppens bevegelser og sørger for en perfekt passform.
Størrelser: S – XXL
Varemerke: Craft

Dagens trivia, sånn i tilfelle du lurte:
Ordet jogge kommer fra det engelske ordet jog som er kjent i engelsk tilbake til 1500-tallet og har ukjent opprinnelse. På engelsk defineres treningsaktiviten som å gå eller springe i et hoppende tempo, å bevege seg med små rykk som i sakte trav, å bevege seg i et tungt eller arbeidsomt tempo og i nyere litteratur å løpe i et snilt tempo for eksempel som en del av et mosjonsopplegg.

Å jogge ble på norsk i 1950 definert som å «Småløpe med avslappet muskulatur som oppvarmning før konkurranser». Å jogge defneres i Bokmålsordboka som å «springe lett, småløpe».