onsdag 28. mai 2014

Sykkeltrøye - Craft AB Jersey


Er vel ingen tvil om at sykling er en kjapp måte å komme seg frem på, spesielt hvis man er rask på sykkelen. Finnes raskere måter å komme seg frem på også, men det er vist en bra måte å trene på, sånn sykling altså. Blir sprek av sånn trening, i følge de som kan det. Det som i hvert fall er sikkert, er at det er blitt veldig populært å sykle. Til forskjellige typer aktivitet, så kommer det treningsklær som er godt egnet til akkurat den typen. Så dersom du ikke viste det, ja så finnes det masse treningsklær som er godt egnet til sykling. Craft har masse utvalg på dette området, og her kan vi i Hero Profil hjelpe bra til. Så hvis du blant annet er ute etter:

Sykkeltrøye - Craft AB Jersey
Sonetilpasset sykkeltrøye som gir meget bra kjøling og fukttransport. Designet for optimal funksjon. Kvalitet: Polyester i kombinasjon med elastan gir et fleksibelt og mykt materiale.
Størrelser: S – XXL
Varemerke: Craft

ANTALL PRIS
1-9 479 NOK
10 + 455 NOK
25 + 431 NOK

Dagens trivia, sånn i tilfelle du lurte:
En sykkel (fra gresk: kyklos, «hjul»), også kalt tråsykkel, er et framkomstmiddel vanligvis bestående av ett eller flere hjul festet i en sykkelramme, som føreren plasserer seg selv på og kan holde i bevegelse ved muskelkraft. Personen som opererer sykkelen kalles en syklist og aktiviteten kalles sykling. En syklist på en tohjulssykkel kalles ofte en rytter, særlig i konkurransesammenheng. Sykler finnes i mange forskjellige utgaver, både med ett, to, tre og fire hjul, som regel for én, men i enkelte tilfeller også for flere brukere. Tohjulssykkelen for én bruker, der hjulene er montert i sykkelrammen – det ene foran det andre – er desidert mest vanlig.