fredag 31. oktober 2014

T-skjorte med logo


T-skjorte har en relativt lang historie og har hatt en rivende utvikling, sånn på en måte, siden tidenes morgen, da den liksom så dagens lys. James Dean brukte ei slik skjorte i filmen Rotløs ungdom i 1955, noe som medførte at T-skjorta ble et moteplagg. Er ikke bare James D som har brukt t-skjorte, er vel faktisk noe de fleste bruker. Etter hvert som tiden gikk, sånn i t-skjorte tid, så ble det helt vanlig å bruke t-skjorter til å uttrykke noe en stod for eller å spre reklame. Stort sett alle bruker plagget, t-skjorte er tilgjengelig i mange forskjellige fasonger, former, farger og utgaver, således en glimrende profilartikkel. Markedsfør bedriften på en rimelig og synlig måte med t-skjorter, gensere og andre profilklær. Topp til profilering og reklame.

Mange muligheter, trenger du hjelp, kontakt Hero Profil. Her kan du se noen alternativer:


torsdag 30. oktober 2014

PLAYBULB stearinlys – LED lys



LED lys i stearinlys form, hvor man styrer fargene på lyset ved hjelp av mobiltelefonen. Et stort fargeutvalg, som gjør at man kan boltre og leke seg i fargeverden.

Gjør livet fargerikt og morsomt. Med PLAYBULB stearinlys, kan du nå fritt opprette din egen unike flamme når som helst og hvor som helst. Det er praktisk, smart og trygt. Last ned PLAYBULB X App fra Apple App Store eller Google Play Store for å maksimere moro med PLAYBULB stearinlys. PLAYBULB stearinlys er en mobil App styrt enhet.

PLAYBULB X App lar deg gruppere flere PLAYBULBs stearinlys. Den beste gruppering ytelsen er fem PLAYBULB i en gruppe.






Dagens trivia, sånn i tilfelle du lurte:
En lyskilde er et objekt som stråler ut synlig lys. Eksempler på lyskilder er sola, flammen fra et levende lys eller en lyspære. I dagligtale brukes lyskilde oftest om menneskeskapte lyskilder, da særlig elektriske lyskilder.

Uten lyskilder kunne vi ikke sett noenting. Alt lys må komme fra en eller annen lyskilde.


tirsdag 28. oktober 2014

Kulepenn - et populært reklame produkt!


Kulepenn brukes ofte og noe man alltid har brukt for. Alltid greit å ha en tilgjengelig. Mulig at det også er grunnen til at kulepenn er et populært reklame og giveaway produkt. Noen påstår at det faktisk er mektigere enn et sverd. Mens P. J. O'Rourke lurer litt på: ”Hvilken hjelp er det i at pennen er mektigere enn sverdet, hvis du ikke av og til får spidde noen med en kulepenn?” Uansett, du får vanvittig mang kulepenner, med logo på, til langt under prisen av hva det koster for en helsides annonse i avisen.



Dagens trivia, sånn i tilfelle du lurte:
En kulepenn er et moderne skrive- og tegneredskap. Den har en indre beholder med blekk, som overføres til underlaget ved hjelp av en rullende kule av messing, stål eller Wolframkarbid. Kulen er 0,7 – 1,2 mm i diameter. Kulepennen har erstattet fyllepennen som den mest brukte pennen til dagligdags skriving. Oppfinneren av den moderne kulepennen var den ungarnske journalisten Lazlo Biro.

fredag 24. oktober 2014

Lommebok - praktisk minilommebok fra Secrid



En meget smart kortholder som holder kortene dine samlet og beskytter mot magnetisme. Denne stilige lommeboken har cardprotector som utgangspunkt, men er svøpt i et luksuriøst skinnomslag. Kortholderen rommer 4 kort. En snedig utløserfunksjon skyver kortene dine ut slik at de er enkle å få tak i. Du legger kortet tilbake i kammeret helt uten å tenke på at de har en bestemt plass. Miniwallet har to ekstra lommer med plass til ekstra kort, mynter, sedler, kvitteringer og visittkort. Lommeboken er liten og lett og passer perfekt i lommen. Skinnomslaget er laget av den høyeste kvalitet og er laget i Holland. Miniwallet finnes i flere farger og utførelser.

Pris:

Kr. 320,- ved 5 stk.
Kr. 300,- ved 50 stk.
Kr. 290,- ved 100 stk +

Preging av logo kr. 17,- pr. stk. Oppstart kr. 1150,-. Minsteantall 5 stk.

En ny generasjon lommebøker
Aldri før har lommeboken vært så brukervennlig. Den innovative aluminiums cardprotector beskytter de viktigste og mest brukte kortene dine fra hverdagens mange utfordringer.

Prisvinnende design
Cardprotector med den patenterte utløsermekanismen har vunnet flere priser, inkludert den prestisjetunge Red Dot design award.






Dagens trivia, sånn i tilfelle du lurte:
En kortholder er en gjenstand som benyttes til å holde/feste enkeltvise kort av typen ID-kort, nøkkelkort, smartkort, kodekort til kassapparater o.l. eller for å oppbevare flere kort av typen betalingskort, førerkort og andre kort av tilsvarende størrelse.

torsdag 23. oktober 2014

Jakke - Arkansas er en sporty og rimelig jakke


Ute etter en rimelig,stilig, moderne, sporty og praktisk jakke? Da har vi alternativet til deg.

En moderne, sporty jakke i polyesterdun, som fungerer like bra en dag i skibakken som på vei til kundemøte, en kald sommerkveld og en mild vinterdag. Den nye lettvatterte jakken finnes til herre og dame og har et spenstig utrykk i linje med det funksjonelle utendørsmoten som den stammer i fra.

Jakke Arkansas

  • Avtakbar hette og lommer med glidelåser i front.
  • Fyll i 100% polyester. 
  • Størrelse: S-XXL
  • Fargevalg: Svart, kongeblå, oransj, lys blå og marine.
  • Minsteantall: 5 stk – pris ved 5 stk: 389,- eks mva.



Dagens trivia, sånn i tilfelle du lurte:

Jakke er et klesplagg for overkroppen som kan åpnes og lukkes over brystet og magen, oftest ved hjelp av knapper eller glidelås. Jakker har ermer, ofte også lommer og krave. De rekker gjerne til rundt livet eller litt nedenfor, og jakkeskjøtene er vanligvis skåret rett over. Jakker bæres som ytterplagg over skjorter, bluser, trøyer, gensere og vester og kan brukes både ute og inne, av kvinner, menn, barn og voksne.

onsdag 15. oktober 2014

WOK PANNE - flat bunn



Den krummede stekepannen og wokteknikken hvor ingrediensene skjæres opp i små biter kom til Kina fra Sentral-Asia under Tangdynastiets tid. En vanlig forklaring til teknikken er at den er energieffektiv, fordi tilberedningen går raskt. Noe som passet meget bra på steder hvor ved var en mangelvare. Gryten anvendes dog også for mer tidkrevende matretter i Kina.

WOK PANNE - flat bunn
Mål 33 cm i diameter. Produsert for alle som liker å wokke. Woken er laget i karbonstål, og har et gripevennlig tre håndtak. En slitesterk, solid og stilfull wok, som fungerer på alle typer ovnstopper, inkl induksjon.

Pris 199;-/stk inkl gavekartong, samt video oppskrift.

Dagens trivia, sånn i tilfelle du lurte:
Wok (eller vokk) (etter det kantonesiske ordet og uttalen for «gryte», pinyin: huò, 鑊,) er en slags tynn, krummet stekepanne der man raskt, og på høy temperatur tilbereder (wokker), for eksempel grønnsaker, nudler eller mindre kjøttbiter. Også den matretten som tilberedes kalles Wok.


torsdag 9. oktober 2014

Trening - aktivitetsarmbånd



Bluetooth Activity Monitor, til å ha rundt håndleddet. Mykt silikon materiale, for god og behagelig komfort. Enkelt å komme i gang. Last ned App, tilgjengelig i Play Store eller App Store, gratis å laste ned. Enklere blir det ikke, kom i gang å registrere aktivitet, skritt tatt og til og med søvnmønster.

* Varsler deg hvis du har vært inaktiv for lenge
* Oppdag din søvnkvalitet, søvnmønster og still vekkerklokken
* Varsler deg når smarttelefonen er for langt unna
* Farger: rosa, lilla, grå, blå og grønn
* Sporing av skritt, distanse og kalorier som forbrukes.
* Alarm funksjon og varsling når du er langt fra telefonen.



torsdag 2. oktober 2014

Julegaver


Er du årets julenisse, eller kjenner du vedkommende, ta en kikk i vår julekatalog. Her kan du få noen gode forslag, tips og ideer til gaver. Alle liker å få gaver, gi en oppmerksomhet til kontakter, forretningsforbindelser og de ansatte. En gave er akkurat så mye verdt som den kjærlighet den er valgt ut med.

Trykk her for katalog:



Dagens trivia, sånn tilfelle du lurt:
En julegave eller julepresang er en gave som gis i forbindelse med jul. I vestlige land er det vanlig at familiemedlemmer, nære slektninger og venner gir hverandre slike gaver, særlig fra voksne til barn.
Julegaver kan være små og store, billige og dyre, selvlagde eller ferdigkjøpte.

Det kan for eksempel være leketøy, spill, sportsartikler, klær eller penger til barn, nyttegjenstander, elektronikk, pynteting, bøker, plater og gavekort til de voksne. Julegaver kan også være firmagaver, venninnegaver og liknende.

Julegavehandelen i desember er årets store salgsperiode for mange forretninger.

onsdag 1. oktober 2014

Trillekoffert med logo.




Flyplasser, bagasjebånd, ansatte som er ute og reiser, er muligens "verdens beste reklame plass". Spesielt hvis man da har en trillekoffert med logo på.

Trillekoffert i hardplast med trykk av logo:

  • 4 hjul
  • Vekt: 3,4 kg
  • Mål: 55x35x25 cm
  • Høyde opp til toppen av håndtak når det er ute er 103 cm. 
  • Mulighet for ekspansjon (ekstra glidelås som gir 4 cm ekspansjon).


Fargevalg: Sort, sølv, hvit og rød er standard farger, men det finnes til flere farger. Kontakt oss om dere ønsker en annen farge.

Pris pr stk. inklusive trykk av logo 1-4 farger i front.
Kr. 950,- ved 2 stk. +
Kr. 855,- ved 25 stk.
Kr. 795,- ved 50 stk.

Leveringstid: Ca 4 uker.

Kofferten kan også leveres i større størrelse 60 og 70 cm samt en litt mindre i Ryanair størrelse (denne har kun 2 hjul og kan ikke ekspandere 50x35x20 cm) Priser på forespørsel.