mandag 26. januar 2015

Termos



Termos er en populær sak. Ha med seg på jobb, ut på tur, kidsa bruker det på skolen og så finnes det sikkert en del andre anledninger for å ha det med seg. Utvalget i termos verden er stort, leverandørene er mange og vi i Hero Profil har oversikten. Så er du ute etter dette brusknyttige produktet, som så mange Nordmenn har med seg på tur, da tar du kontakt med oss. Her har du uansett et forslag:

Stainless steel flask
500ml dobbel vegg og vakuum rustfritt stål kolbe, med trykklås og cup. Tilgjengelig i mange ulike farger.

Priser og antall
1 stk 64,- pr stk eks mva
100 stk 61,- pr stk eks mva
300 stk 59,- pr stk eks mva
700 stk 57,- pr stk eks mva

Frakt og logotering tilkommer.

søndag 25. januar 2015

Cover/Case til nettbrett - med innebygd batteri (8800 mAh)


Nå trenger du aldri mer å bekymre deg for at du skal gå tom før strøm på iPaden eller andre lignende tablets. Universal tablet cover med lade muligheter, med kapasitet på 8800 mAh. Tynt cover, med innebygd batteri for å lade nettbrettet, f.eks mens man er ute på farten og uten å fjerne den fra beskyttelsesetuiet. Leveres med integrert 3-i-1-kabel, som gjør den universal og passer til alle tablets.

Pris pr stk 695,- eks mva. Frakt tilkommer, det er også muligheter for å logotere dette produktet.

Spesifikasjoner:
Main item material: PU
Product size: 1.7 x 20.5 x 25.4
Net item weight (gr): 460.00
Quantity in box(inner): 1.00
Quantity per carton (outer): 20.00
Packaging type Individual box
Batteries included: Yes
Type: Li-poly

lørdag 24. januar 2015

Selfie-stang for mobiltelefoner



Noen ganger, sånn når du skal ta bilde av deg selv, sånn selfie. Så skulle man, i blant, ønske at man hadde lengre armer. Da kan løsningen være selfie-stang for mobiltelefoner.  Dette stativet lar deg ta flotte selfies på lengre avstand enn du normalt rekker. Resultatet blir at du får med mer av bakgrunnen og mer av deg på bildene. Hendig redskap på for eksempel reisen, du slipper å spørre fremmede om å ta bildet for deg!

Mange alternativer på området og et nytt produkt på profilmarkedet. Ta kontakt, så hjelper vi med å finne det som passer for deg.

VG hadde nylig en artikkel om denne stilige og trendy dingsen. Les den her:

http://www.vg.no/forbruker/teknologi/mobil-og-tele/ny-trend

Dagens trivia, sånn i tilfelle du lurte:
Selvportrett er en sjanger innen tegne- og malekunsten, forekommer også innenfor fotografi, der kunstneren portretterer seg selv. Det ble en ikke uvanlig foreteelse fra omkring 1500-tallet, og dyrkes fortsatt av enkelte kunstnere.

fredag 16. januar 2015

Power People - lader til telefonen


Power People

Menneske figurer, kledd opp i det tøyet, bekledning eller arbeidsantrekket du ønsker, og som er en power bank. For en strålende måte å profilere bedriften sin på. Snekker, tannlege, industriarbeider, julenissen, her er det kun fantasien som setter grenser. Gi til de ansatte, kontaktpersoner, forretningsforbindelser, del ut på messe. En bedre måte å profilere bedriften sin på, tja, det skal du faktisk lete lenge etter.

Altså, man profilerer bedriften på en strålende måte og man kan lade opp telefonen sin, passer til alle telefoner.



Notatbok



Notatbok A6 spiral, kan fullfarge trykkes på kartong coveret. 100 ark. Spør om muligheter. Cover 126 g/m2 / Pages 80 g/m2. Størrelse: 150x114x13 mm.

Produktnavn: Notebook Spiral A6
Maks trykkstørrelse: 100 x 60 mm
Størrelse: 150x114x13 mm


Produktpriser
ANTALL PRIS INKL 1 FARGE
100 stk: 31,37 NOK
300 stk: 27,79 NOK
600 stk: 25,32 NOK
1200 stk: 22,85 NOK

Oppstartskostnad: 520 NOK tilkommer per farge/side/ordre.

Leveringstid
Leveringstiden er ca 3 uker med logomerking fra godkjent korrektur.
Forutsetter at ønsket farge og kvantitet er på lager.

onsdag 14. januar 2015

Førstehjelpssett My Kit



MyKit™ er små "kjekt å ha" førstehjelpsskrin og sanitærartikler for enhver anledning. De er små og hendige og finnes i 50 ulike varianter, så du kan alltid finne en som dekker ditt behov. Det finnes et MyKit for feks. syklisten, bilisten, småbarnsfamilien, campingturisten, hotellgjesten, både ham og henne, marathondeltageren og golfspillerne.

MyKit leveres med norsk tekst på front.

MyKit er produsert etter den høyeste standard fra råmaterialene til det ferdige produktet og holder ISO 13485:2003 standard for kvalitetskontroll av medisinsk utstyr og kosmetiske produkter.

Vi kan tilby MyKit med eget design og innhold for din bedrift. MyKit er en "sikker" profileringsgave.

Se her for å se hele utvalget med førstehjelpsbokser. 

Minsteantall: 100 stk.

tirsdag 13. januar 2015

USB - egen design


Gjør noe litt annerledes - lag din egen USB! Skal det være en tann, en katt, en figur, ett tall, en flaske, en klokke, en buss, et symbol, eller noe helt annet. Vel, her er det kun din fantasi som setter begrensningene. USB brukes mye, USB i egen design er en ypperlig måte å skille seg litt ut på og å bli lagt merke til. Minste antallet er kun 50 stk.

Som en Promotion artikkel så er dette en sikker vinner. Send oss et bilde/produkt så kan vil lage en USB stick som en bil, båt, hus, verktøy. Nesten hva enn du ønsker.

Mange bedrifter har en logotype som passer i seg selv bra som en USB-minnepenn. Ellers kan man lage et design rundt et produkt, en maskot eller noe annet som forbindes med bedriften eller den sammenheng som det skal benyttes i. Kun fantasien setter grensene.

mandag 12. januar 2015

Mobiltilbehør - reisesett


Liten og kompakt reisesett med alle nødvendigheter til mobiltelefonen og tablets. Alt pakket i en boks, slik at man har alt samlet på et sted. Enkelt å ha med seg. Reisesettet inneholder:
Power bank
USB home plug
touch pen
ear-buds
3 in 1 charging cable
ear-buds splitter

Boksen kan logoteres og er dermed også et perfekt giveaway eller gave produkt. Reisesettet som passer ypperlig til dagens teknologiske produkter.


Drikkebelte - CamelBak Arc 2


Drikke er lurt å ha når man trener. Prestasjon er nært knyttet til kroppens væskebalanse og muskulaturens tilgang på rask energi. Væsketap bør alltid erstattes på økter som varer lenger enn en halv time. Dehydrering ødelegger for prestasjon, treningseffekt og progresjon. Ifølge Helsedirektoratet er vann den aller beste tørstedrikken, både til vanlig og når vi trener. Mange av oss velger imidlertid å pøse på med en sportsdrikk under trening, i den tro at det er best for kroppen vår. Hva du velger å drikke, vel det får være opp til deg, men vi har et forslag, som gjør at du enkelt kan ha med deg drikke når du trener:

Camelbak Arc
Denne gjør knapt noe av seg i forhold til at den rommer 6,5 dl. Maks komfort.
Beltet med det smarteste flaskefestet: Vippes superlett ut og inn i små plastbøyler.
God, pålitelig og kjapp vrider til drikkeventilen (uten at man må berøre drikketuten). Beltet er nett og smalt, du blir ikke klam. Drikkebeltet kommer i tre ulike størrelser.

Best i test, les testen her: http://www.klikk.no/helse/trening/tester/article875623.ece

Dagens trivia, sånn i tilfelle du lurte:
Drikke eller «en drikk» er vannbasert væske tilberedt for å inntas gjennom munnen (drikkes). I tillegg til å fylle det fysiologiske behovet for vann, har drikker kulturell betydning.

onsdag 7. januar 2015

Toastjern med logo.




Å ha et toastjern eller en smørbrødgrill stående kan være ideelt når man begynner å bli litt småsulten utover dagen og ønsker noe varmt, sprøtt og smaksrikt å tygge på.

En artig og ypperlig måte å skape litt oppmerksomhet og å promotere logoen eller bedriftsnavnet sitt på. Logoen får man selvfølgelig utenpå produktet. Men logoen kommer også på selve toasten. Så her er det bare å lage verdens beste toast på de ulike arrangementene man skal delta på, og forsyne sultne gjester eller besøkende med litt mat. En forutsetning for å lage gode avtaler og å komme til enighet, ja, da må man være mett i magen.

Toastjernet er tilgjengelig i forskjellige farer og jern elementene støpes etter de ønskene man måtte ha, mange valgmuligheter som logo, slogan, bedriftsnavn, figur, maskot, osv. Et perfekt reklame medium, for å trekke oppmerksomhet til det din bedrift har å tilby.

Dagens trivia, sånn i tilfelle du lurte:
Ristet brød er brødskiver som er brunet gjennom eksponering fra strålevarme. Bruningen er et resultat av maillardreaksjonen. Risting gjør brødet varmt og hardere, slik at det holder pålegg på en bedre måte.

Den vanligste metoden for å riste brød er ved å anvende en brødrister. Det er imidlertid også mulig å riste brød på en grill (grilling) eller i en åpen ovn.

mandag 5. januar 2015

Nettbrett og Mobil Stand



Nettbrett og Mobil Stand

En kompakt holder med gummierte ender for ekstra bra grep. Kan holde på mobil eller nettbrett og gir gode muligheter for eksponering av logo.

Artikkelnummer: P325.100 (Rosa), P325.101 (Sort), P325.103 (Hvit), P325.104 (Rød), P325.107 (Limegrønn), P325.109 (Blå)
Produktnavn: Nettbrett og Mobil Stand
Størrelse: 4 x 13,2 x 0,5 cm.
Maks trykkstørrelse: 60 x 25 mm.