tirsdag 19. juli 2016

Vann med eget design



Vann er er meget populært produkt å ha med seg på blant annet messer. Med design etter eget ønske på etiketten, så blir dette et produkt som skiller seg ut, vekker oppmerksomhet og skiller seg ut i mengden.

Her kan du lære litt mer om vann, så er du litt oppdatert: Vann (uttale [vann]) eller vatn (fra norrøntvatn,  er en kjemisk forbindelse og et polart molekyl. Det er flytende under STP-forhold. Dens kjemiske formel er H2O, som betyr at et molekyl vann består av to hydrogenatomer og ett oksygenatom.

Vann finnes nesten overalt på Jorda og er livsnødvendig for alt kjent liv. Omtrent 70 % av Jordas overflate er dekket av åpent vann (hav, innsjøer og elver).
En vannmasse er et uttrykk for et osean, hav, innsjø, elv, bekk, kanal, dam eller lignende.

Vann har, på grunn av hydrogenbindingene, et veldig høyt kokepunkt, siden det trengs mye energi for å bryte disse bindingene mellom molekylene. Grunnstoffet svovel som ligger under oksygen i periodesystemet, og dets tilsvarende kjemiske forbindelse hydrogensulfid(H2S), har ikke disse hydrogenbindingene og er en gass ved romtemperatur selv om det har dobbelt så høy molekylvekt som vann. Hydrogenbindinger gir også vann høy varmekapasitet, det vil si at det trengs mye energi for å varme opp vann.

mandag 18. juli 2016

Flippflopper med logo


Flippflopper eller sandaler er en praktisk, enkel og populær ting å bruke på stranda eller varme sommerdager. Glimrende måte å profilere bedriften, logoen eller et produkt.

Flippflopper, også kalt flip-flops som på engelsk, kippkjapper (uttales og skrives også kjipp-kjappere), slippers, havaianas og annet, er enkle, billige sandaler som består av en flat såle med tåreim. Sålen er av plast, gummi eller lær og sitter på foten ved hjelp av en Y- eller U-formet reim som går opp mellom stortåa og resten av tærne og er festet i sålesidene. Slike sandaler ble opprinnelig brukt som strand- eller badesko, men er siden blitt en sommerlig fritidsmote som barn og voksne kan bruke også andre steder.

Flippflopper er svale, myke, lette å ta av og på og tåler som regel vann, men sitter løst og gir dårlig beskyttelse, støtte og avlastning for føttene.

Flippflopper likner på flere typer tradisjonelle sandaler fra Asia, blant annet de japanske geta og zōri (også skrevet zoori og zouri), fottøy med enkle tåreimer og såle av henholdsvis tre eller flettverk. I Japan blir slike båret sammen med tabi, en sokk med rom for tærne slik at det blir plass til skoreima.

Sandalene har mange navn på ulike språk, som ofte er lånt fra engelsk. Den vanligste engelske betegnelsen er flip-flops, men fottøyet kan også kalles jandals i New Zealand, chappal, Hawaii chappals, Qainchi chappals i India og Pakistan, thongs i Australia, slip-slops i Sør-Afrika og sydelige deler av Stillehavsområdet. Andre engelske navn er slippers, pluggers, go-aheads, ojotas og chancletas. Flip-flop brukes på engelsk også om andre ting som vipper eller glipper lett. Det engelske adjektivet flipperty-flopperty betyr «dinglende» eller «pløsete».

Da sandaltypen kom til Norge på 1960- og 70-tallet, ble de gjerne kalt kippkjapper fordi det var kjapt å kippe dem på beina. Også annet fottøy som ikke slutter fast om hælen, men glipper, vipper og kanskje har nedtråkket hælkappe, og derfor er lettvinte å få på, ble kalt kippers (kjippers).

lørdag 16. juli 2016

Solbriller med logo



Det er kult, trendy, brukes store deler av året og av folk i alle aldre. I tillegg er det veldig praktisk og har en nyttefunksjon.

Hero profil kan levere solbrillene i mange ulike former, pris kategorier og i ulike kvaliteter. Det er kun dine budsjetter som setter begrensingene. Send oss noen tanker og vi hjelper deg med resten.

Siden 1950-årene har solbriller vært utbredt som motefenomen, spesielt i forbindelse med strandliv. De blir også assosiert med filmstjerner og andre berømtheter i underholdningsbransjen.

Solbriller kan brukes for å skjule ens identitet. De hindrer øyekontakt, noe som kan gi den brillekledte et psykologisk overtak. De kan være et tegn på sorg, fordi de skjuler gråt. De blir også brukt for å skjule forstørrede eller sammentrukne pupiler eller blodskutte øyne, symptomer som kan avsløre narkotika- eller alkoholmisbruk.

Blinde bruker ofte solbriller for å unngå å forvirre andre – å ikke se øynene kan være bedre enn å se øyne som stirrer i feil retning. Folk med abnormt utseende øyne (for eksempel på grunn av katarr) eller ukontrollerte rykninger bruker gjerne også solbriller for å skjule dette.

Solbriller kan også være nyttige for sjåfører, seilere og piloter, da de kan filtrere ut uønsket lys (ofte med polariserte glass) og gjøre brukeren i stand til å se bedre. Gode solbriller kan redusere gjenskinnet fra vann, fuktig asfalt og snø betraktelig.
ng i tunneler.

Ultrafiolett stråling blir gjerne filtrert vekk, noe som beskytter mot snøblindhet, katarrer og forskjellige former for øyekreft. Innen EU finnes det et CE-merke for briller som oppfyller visse kvalitetskrav. Det er ikke funnet noen sammenheng mellom høy pris og økt beskyttelse mot UV-stråling. Den europeiske standarden er EN 1836:2005. De fire graderingene er 0 for utilstrekkelig UV-beskyttelse, 1 for tilstrekkelig UV-beskyttelse, 2 for god UV-beskyttelse og 3 for full UV-besky

torsdag 14. juli 2016

Kortholder Silikon


Praktisk kortholder. Silikon kortholder som kan festes på baksiden av mobiltelefonen. Muligheter for flere kort og lukkes med trykknapp. Gode logomuligheter.

Størrelse: 70x43x5 mm

Pris ved 300 stk: kr 24,99 pr stk
Inkl logo i 1 farge.
Mva, frakt og oppstart (529,-) tilkommer.

onsdag 13. juli 2016

Kulepenn med banner


Kulepenn med banner i full farge trykk på 2 sider. En ideell måte å promotere på. Det er også muligheter for å trykke på kroppen av pennen.

Ved 1200 stk - pris: 8,42 pr stk
Oppstart (2250,-), mva og frakt tilkommer.

onsdag 6. juli 2016

Universal sport armbånd


Lett, enkel og brukervennlig sport armbånd laget av ultra-tynn og vanntett elastisk fiber. Den har borrelås i to størrelser, som gjør produktet godt egnet for de fleste brukere. Borrelåsen er i god kvaliteten, som gjør den slitesterk og lar deg bruke dette armbåndet for en lang periode. 

Armbåndet er egnet for alle vanlige telefoner, inkludert iPhone 5 og 6. Inkluderer liten lomme til å oppbevare nøkler eller ørepropper.

Lett og vanntett elastisk fiber
Høy kvalitet og holdbar borrelås
Behagelig passform 
Passer alle de nyeste mobiltelefoner
Justerbare størrelser