lørdag 16. juli 2016

Solbriller med logo



Det er kult, trendy, brukes store deler av året og av folk i alle aldre. I tillegg er det veldig praktisk og har en nyttefunksjon.

Hero profil kan levere solbrillene i mange ulike former, pris kategorier og i ulike kvaliteter. Det er kun dine budsjetter som setter begrensingene. Send oss noen tanker og vi hjelper deg med resten.

Siden 1950-årene har solbriller vært utbredt som motefenomen, spesielt i forbindelse med strandliv. De blir også assosiert med filmstjerner og andre berømtheter i underholdningsbransjen.

Solbriller kan brukes for å skjule ens identitet. De hindrer øyekontakt, noe som kan gi den brillekledte et psykologisk overtak. De kan være et tegn på sorg, fordi de skjuler gråt. De blir også brukt for å skjule forstørrede eller sammentrukne pupiler eller blodskutte øyne, symptomer som kan avsløre narkotika- eller alkoholmisbruk.

Blinde bruker ofte solbriller for å unngå å forvirre andre – å ikke se øynene kan være bedre enn å se øyne som stirrer i feil retning. Folk med abnormt utseende øyne (for eksempel på grunn av katarr) eller ukontrollerte rykninger bruker gjerne også solbriller for å skjule dette.

Solbriller kan også være nyttige for sjåfører, seilere og piloter, da de kan filtrere ut uønsket lys (ofte med polariserte glass) og gjøre brukeren i stand til å se bedre. Gode solbriller kan redusere gjenskinnet fra vann, fuktig asfalt og snø betraktelig.
ng i tunneler.

Ultrafiolett stråling blir gjerne filtrert vekk, noe som beskytter mot snøblindhet, katarrer og forskjellige former for øyekreft. Innen EU finnes det et CE-merke for briller som oppfyller visse kvalitetskrav. Det er ikke funnet noen sammenheng mellom høy pris og økt beskyttelse mot UV-stråling. Den europeiske standarden er EN 1836:2005. De fire graderingene er 0 for utilstrekkelig UV-beskyttelse, 1 for tilstrekkelig UV-beskyttelse, 2 for god UV-beskyttelse og 3 for full UV-besky