torsdag 21. februar 2013

Kul jakke!


En kul jakke i en tøff og frisk farge.

En kortere, (dame modell med inn sving) og polstret skalljakke, perfekt for f.eks ski. Mange praktiske detaljer inkluderer vanntett sidelommer, avtakbar hette, ski pass lomme på ermet, snøring, innvendig glidelåslomme og hull for hodetelefoner.

Shell: 100% nylon. Fôr: 100% polyester Padding: 100g i kroppen, 80g i ermene. Pusteevne: 5000 g/m2/24h Vannsøyle: 5000 mm. Størrelser: S-M-L-XL-XXL Vask: 40 °

Pris pr stk: 749,- inkl logo (1 farge) eks mva. Oppstart logotering 500,- pr farge. Frakt tilkommer.

Dagens trivia, hentet fra wikipedia, sånn i tilfelle du lurte:

Jakke er et klesplagg for overkroppen som kan åpnes og lukkes over brystet og magen, oftest ved hjelp av knapper eller glidelås. Jakker har ermer, ofte også lommer og krave. De rekker gjerne til rundt livet eller litt nedenfor, og jakkeskjøtene er vanligvis skåret rett over. Jakker bæres som ytterplagg over skjorter, bluser, trøyer, gensere og vester og kan brukes både ute og inne, av kvinner, menn, barn og voksne. En ytterjakke som rekker til knærne eller lengre, kalles oftest frakk.
Herre jakke                    Dame jakke

onsdag 20. februar 2013

iPhone lader og cover


Passer perfekt for folk som er på farten! iPhone lader og etui, som beskytter og gir mulighet for å lade telefonen. Batteriet ligger i bunnen på dekselet, og lades med en USB kabel. Dette medfører at telefonen har dobbel batteri tid. 

Det optimale produkt for iPhone-brukere! Etui og lader - alt i ett! Plasser din iPhone i etuiet; Trykk på knappen og det lastes automatisk med LI batteri.

Logoen er trykt eller stemplet på baksiden av etuiet. Leveres med Micro USB-kontakt i stilig gaveeske. Batteriet, 2100 mAh, lading via datamaskin. LED-indikator viser gjeldende lading av batteriet.

Power Pack Case, iPhone 4 og 4s
Pris ved 25 stk: Kr 479,-eks mva
Pris ved 75 stk: Kr 449,- eks mva
Pris ved 100 stk: Kr 379,- eks mva
Prisene er inkl logo preg eller trykk i en farge. Startkostnad logotering: Kr 500,-eks mva. Leveringstid med logo ca 4 uker.

Vekt: 140 g. Mål: 130x63x18 mm. Grafisk størrelse: 16x6 mm press. Standard farge: Sort





Skjorte med god kvalitet - Basic Shirt


En skjorte du føler deg vel i. Meget god kvalitet, fine detaljer, rimelig skjorte og tilgjengelig i mange forskjellige farger. I disse skjortene fra Ernst Alexis er det brukt stoffer som inneholder bomull blandet med polyester, som gir holdbare og lettstelte plagg, med en fin farge glød.

Pris pr stk: 499,- eks mva

På dette plagget anbefaler vi brodert logo. Gjør bedriftslogoen godt synlig og det viser kvalitet. Ettersom skjorten er tilgjengelig i flere farger, da når det gjelder detaljer i krage og ermer, kan man velge skjorter som har like farger som din bedrift. Gir skjorten en mer og bedre helhet.

Dagens trivia, sånn i tilfelle du lurte:
En skjorte er et klesplagg som brukes på overkroppen. En skjorte lukkes vanligvis med knapper på forsiden og kan ha både lange og korte ermer. En skjorte kan både brukes i hverdagen til eksempelvis olabukser og i mer formelle anledninger til en dress. En skjorte bruker også sammen med eksempelvis smoking eller kjole og hvitt, men da gjerne i finere tekstil og med en annen snipp (krage), front eller mansjett (enden av skjorteermet). Skjorter kan også ha lommer, skulderklaffer og annet. Skjorter bæres tradisjonelt av menn.



tirsdag 19. februar 2013

Stilig iPad Cover


Som navnet antyder, et stilig og kraftig iPad cover som beskytter iPaden både foran og bak. Stilig design i et komfortabelt materiale, hvor man også har mulighet til å plassere iPaden i ulike vinkler. Det er også en smart, innebygd pennholder for berøringspennen!

Egenskaper
Vekt: 300 g
Mål: 189 × 245 × 18mm
Logoteringsområde: 40 × 30mm - Trykk / preget logo
Standard farge: Sort

Hero Profil Trening #2


Trening er topp, det hjelper mot alt. Nesten da i hvert fall, men at det har en positiv effekt er det liten tvil om. Alle bedrifter burde oppfordret de ansatte til å trene, gevinsten de får igjen, vel den er nesten ubetalelig. Et kjapt søk på google, og et lass av artikler om temaet dukker opp. Riktig, fint og moderne treningstøy er også en fin sak. Det får man fra Craft.

ACTIVE TIGHTS

Tights i funksjonell materiale som er effektiv fukttransporterende i alle typer fysisk aktivitet. Ergonomisk konstruksjon for bevegelsesfrihet, ventilasjonspaneler i svette soner og nøkkellomme bak.

Pris pr stk: 389,-

Dagens trivia, sånn i tilfelle du lurte
Løping er den raskeste måten et levende vesen kan forflytte seg til fots. I sport er løping når alle bena er i luften på et tidspunkt. Løping kan ha mange positive effekter, i tillegg til bedre kondisjon, som for eksempel dannelse av flere kapillærer. Ved løping blir det dannet endorfiner som virker smertestillende. En teori sier at den økte endorfindannelsen bidrar til den gode følelsen ved løping.

mandag 18. februar 2013

Påske gave



Årets påske gave er her. Gi de ansatte en liten oppmerksomhet. Nordic Wool er en termokopp, inspirert av mønstre og historier i klassiske nordiske ullgensere, og intet mønster er mer kjent i Norge enn ikoniske Marius. De strikkede sweaterne var meget hotte på 70-tallet og er igjen must-haves fra adskillige motehus i denne sesongen. 60 års jubileum i 2013. Den prisbelønte termokoppen fra Menu er dekorert med et mønster inspirert av varme, norske strikkegensere. Den isolerende dobbeltveggen, holder drikkevarer varme og samtidig forhindrer deg i å brenne fingrene. Koppene kommer i 2-pack.

Pris pr pakke: 199,-


torsdag 14. februar 2013

Ipad pen


Pennen lever i beste velgående, nå også i en ny drakt med en litt annerledes funksjon. Penn til bruk på Ipad eller andre berøringsskjerm enheter. Har du først begynt å bruke en slik penn, går man ikke tilbake å bruker pekefingeren. Utvalget begynner å bli stort, varianter som slim, elegance, med laserpeker, kombi med både touch pen og vanlig kulepenn (2 i 1), pluss litt mer.

Penn for iPad og andre enheter med berøringsskjerm. Med pennen kan du nyte komfortabel og presis kontroll og en skjerm uten fingeravtrykk. Myk gummitupp for god navigasjon og en presis kontroll av din berøringsskjerm.

Prisene varierer også veldig på dette produktet. Billige varianter til kr 13,59 pr stk, inkludert 1 farge trykk, da på antallet 300 stk. Mer eksklusive utgaver er også tilgjengelig.

Dagens trivia, sånn i tilfelle du lurte:
Da Apple lanserte den første iPad-modellen i april 2010 solgte denne over tre millioner enheter på åtti dager. I 2010 solgte Apple fjorten millioner enheter verden over, hvilket representerte syttifem prosent av det totale salget av nettbrett i 2010.

Alt i fjerde kvartal 2010 hadde 150 000 personer i Norge tilgang til en iPad, ifølge svar gitt til TNS Gallup, som anslo at om lag 500 000 i Norge ville eie en iPad ved utgangen av 2011. Da iPad 2 ble lansert i mars 2011 var hele femten millioner enheter solgt verden over  – dette tallet var høyre enn noe annet nettbrett solgt siden iPad ble lansert. I løpet av 2011, var det forventet at iPad vil innta 83 prosent av det totale nettbrettmarkedet i Amerika.

iPad 3 ble lansert 7. mars 2012 og inneholdt blant annet en ny Retina-skjerm, 4G og bedre kamera.
iPad Mini kom i 2012 og er en mindre iPad med 7,9 tommers skjerm, mot vanlig 9,7

fredag 8. februar 2013

Sånn litt mot sommeren


Snart og plutselig står sommeren for tur. Strålende vær, skyfri himmel, sol hele tiden, varmt, bading og en tid for litt mindre klær på kroppen. Er ikke alltid det blir sånn, men det er lov å håpe. Cap er en flott ting å ta i bruk om sommeren, skygge litt for solen og gjøre sikten litt bedre. Et populært profileringsprodukt.

Gjør noe litt annerledes, lag en unik cap. En cap som gjenspeiler bedriftens farger og er synlig med logoer. Caps er en prøvd og sann reklame medium, og er veldig effektivt selv i dag. Produktet er tilgjengelige i mange ulike kvaliteter og farger, man kan velge mellom trykk eller brodert logo, eller tekst.
Pris avhenger veldig av antall og hva man vil ha på capen av ulike detaljer. Minste salgs enhet er 50 stk, så går det opp til så mange man egentlig ønsker.
Standard cap, 500 stk – 25,50 pr stk, eks mva + start kostnader pr farge. Frakt tilkommer.

Dagens trivia, sånn i tilfelle du lurte: Skyggelue
Skyggeluer finnes i en mengde varianter og er blitt et populært fritidsplagg i mange land, særlig blant unge.

Myke jegerluer (skiluer) med stiv skygge og nedbrettbare øreklaffer var tidligere uniformsplagg for den norske hæren.

Skyggelue, også kalt kaps og (sjeldnere) skjermlue, er ei lue som har en kort eller lang skygge foran, det vil si en solskjerm eller stiv brem. Skyggeluer har vanligvis myk pull av tekstil og finnes i en mengde modeller og formvarianter, blant annet som baseballuer, jegerluer, student- og russeluer, myke sixpencer, skipper-, kaptein- og andre uniformsluer med skygge (høyluer, stive kepier og annet), kinesiske mao-luer og hygieniske engangsluer i papir.

Skyggeluer på andre språk
Skyggelue kan på dansk blant annet kalles kasket (på norsk skrives det kaskett), på svensk skärmmössa, vegamössa, keps og kepa, på tysk schirmmütze, på engelsk baseball cap, peaked cap (brtisk-engelsk), visor cap (amerikansk-engelsk) og flat cap, alt etter hvilken type en omtaler.