fredag 8. februar 2013

Sånn litt mot sommeren


Snart og plutselig står sommeren for tur. Strålende vær, skyfri himmel, sol hele tiden, varmt, bading og en tid for litt mindre klær på kroppen. Er ikke alltid det blir sånn, men det er lov å håpe. Cap er en flott ting å ta i bruk om sommeren, skygge litt for solen og gjøre sikten litt bedre. Et populært profileringsprodukt.

Gjør noe litt annerledes, lag en unik cap. En cap som gjenspeiler bedriftens farger og er synlig med logoer. Caps er en prøvd og sann reklame medium, og er veldig effektivt selv i dag. Produktet er tilgjengelige i mange ulike kvaliteter og farger, man kan velge mellom trykk eller brodert logo, eller tekst.
Pris avhenger veldig av antall og hva man vil ha på capen av ulike detaljer. Minste salgs enhet er 50 stk, så går det opp til så mange man egentlig ønsker.
Standard cap, 500 stk – 25,50 pr stk, eks mva + start kostnader pr farge. Frakt tilkommer.

Dagens trivia, sånn i tilfelle du lurte: Skyggelue
Skyggeluer finnes i en mengde varianter og er blitt et populært fritidsplagg i mange land, særlig blant unge.

Myke jegerluer (skiluer) med stiv skygge og nedbrettbare øreklaffer var tidligere uniformsplagg for den norske hæren.

Skyggelue, også kalt kaps og (sjeldnere) skjermlue, er ei lue som har en kort eller lang skygge foran, det vil si en solskjerm eller stiv brem. Skyggeluer har vanligvis myk pull av tekstil og finnes i en mengde modeller og formvarianter, blant annet som baseballuer, jegerluer, student- og russeluer, myke sixpencer, skipper-, kaptein- og andre uniformsluer med skygge (høyluer, stive kepier og annet), kinesiske mao-luer og hygieniske engangsluer i papir.

Skyggeluer på andre språk
Skyggelue kan på dansk blant annet kalles kasket (på norsk skrives det kaskett), på svensk skärmmössa, vegamössa, keps og kepa, på tysk schirmmütze, på engelsk baseball cap, peaked cap (brtisk-engelsk), visor cap (amerikansk-engelsk) og flat cap, alt etter hvilken type en omtaler.