onsdag 20. februar 2013

Skjorte med god kvalitet - Basic Shirt


En skjorte du føler deg vel i. Meget god kvalitet, fine detaljer, rimelig skjorte og tilgjengelig i mange forskjellige farger. I disse skjortene fra Ernst Alexis er det brukt stoffer som inneholder bomull blandet med polyester, som gir holdbare og lettstelte plagg, med en fin farge glød.

Pris pr stk: 499,- eks mva

På dette plagget anbefaler vi brodert logo. Gjør bedriftslogoen godt synlig og det viser kvalitet. Ettersom skjorten er tilgjengelig i flere farger, da når det gjelder detaljer i krage og ermer, kan man velge skjorter som har like farger som din bedrift. Gir skjorten en mer og bedre helhet.

Dagens trivia, sånn i tilfelle du lurte:
En skjorte er et klesplagg som brukes på overkroppen. En skjorte lukkes vanligvis med knapper på forsiden og kan ha både lange og korte ermer. En skjorte kan både brukes i hverdagen til eksempelvis olabukser og i mer formelle anledninger til en dress. En skjorte bruker også sammen med eksempelvis smoking eller kjole og hvitt, men da gjerne i finere tekstil og med en annen snipp (krage), front eller mansjett (enden av skjorteermet). Skjorter kan også ha lommer, skulderklaffer og annet. Skjorter bæres tradisjonelt av menn.