mandag 31. mars 2014

Trillekoffert - sånn mandagstilbud!

Sånn happy monday og greier. Så hva passer ikke bedre, sånn på en mandag, enn å sette opp en liste. For liste skal jo være bra saker, det sier sikkert en eller annen ekspert, for eksperter, de kan det, sånne ekspert ting. Kanskje derfor de er det, ekspert altså, ikke sånne vanlige folk. Uansett, Top 10 Songs About Monday:

   1. They Call It Stormy Monday (But Tuesday's Just As Bad) - T-Bone Walker
   2. I Don't Like Mondays - The Boomtown Rats
   3. Blue Monday - New Order
   4. Monday Monday - The Mamas & The Papas
   5. New Moon On Monday - Duran Duran
   6. Monday - Wilco
   7. Long Monday - John Prine
   8. Manic Monday - The Bangles
   9. Monday Monday Monday - Tegan and Sara
   10. Blue Monday - Little Milton  

Trillekoffert 
50 x 35 x 20 cm
Trillekoffert,  ”Twinbar Trolley" m/hjul i hvert hjørne. Bedre feste for veske, stor front-arkivlomme m/org. 3-sifret kodelås. Kabinstørelse. 600x600 D.HD. Polyester. Singelpakket i kartong

Lager: ca 740 stk
Kr. 579,- eks mva

Tilbudene varer til 15. april eller så langt lageret rekker!

Dagens trivia, sånn i tilfelle du lurte:
Mange kofferter er nå utstyrt med to eller fire hjul, og forskjellige typer hanker som gjør det mulig å taue dem uten å løfte mer enn maksimum halve vekten.



fredag 28. mars 2014

Victorinox kokkekniv – sånn fredagstilbud!

Vi har aldri vært i tvil om at vi har de beste knivene til fornuftige priser. Endelig fikk vi dette bekreftet av et uavhengig testpanel som vet hva de snakker om.  Klikk.no har testet kokkekniver og Victorinox kokkekniv 22 cm fikk terningkast 5 med konklusjonen:

Denne kniven gir deg mest for pengene; en god kniv som kan brukes til det meste

Derfor feirer vi testresultatet med ett sylskarpt tilbud på de mest populære Victorinox
knivene med tre håndtak,  med et kjempetilbud på de mest solgte knivene i gaveeske, perfekt som firmagave! Varer ut april eller til vi går tomme på lageret.

Pris pr stk: 419 eks mva

Les hele testen her!



Dagens trivia, sånn i tilfelle du lurte:

En kjøkkenkniv er en kniv for bearbeiding av råvarer for matlaging, vanligvis på kjøkkenet. Det finnes forskjellige typer kjøkkenkniver, som kokkekniv eller forskjærskniv.

torsdag 27. mars 2014

Sportsarmbånd - perfekt til trening!

Trening er bra og gir mange positive effekter. Årsaken til at man trener er mange og alternative
treningsmetoder det samme. Det skal være nokså enkelt, egentlig, å finne en eller annen treningsform man liker. Sånn i følge de som kan det, trening altså, og dem er det jo også mange av. Hvilken metode som er best, vel det overlater vi til andre å vurdere, ei heller skal vi gi noen råd eller tips om treningsmetoder, lar andre ta seg av det. MEN, det vi kan anbefale, til deg som trener, er Sportsarmbånd. Ha med deg mobiltelefonen enkelt og trygt over alt, mens du utfører den treningen du liker. Hør på musikk når du trener, start en av treningsappene og hold enkelt oversikt over all trening du gjør. Gjør treningen litt enklere, gøyere, artigere og mer lystbetont. En strålende kombinasjon.

Sportsarmbånd
Sportsarmbånd til å ha mobiltelefonen i mens man trener eller er ute på en løpetur. Med lomme for hodetelefoner eller nøkler. Justerbart feste med borrelås. Transparent front lar deg administrere skjerm, som for eksempel endre musikken, selv når mobiltelefonen ligger i armbåndet.

Sportsarmbånd, inkl 1 fargetrykk:
100 stk: 47,90 kr
250 stk: 39,90 kr
500 stk: 35,90 kr
1000 stk: 31,90 kr
2000 stk: 29,00 kr
3000 stk: 27,00 kr

Ekstra pr farge:
100 stk: 5,70 kr
250 stk: 2,80 kr
500 stk:  1,70 kr
1000 stk: 1,10 kr
2000 stk: 0,90 kr
3000 stk: 0,70 kr

Dagens trivia, sånn i tilfelle du lurte:
Musikk (fra gresk μουσική τέχνη musike tekhne, det vil si «musisk kunst») er en kunstdisiplin som uttrykker seg gjennom lyd og stillhet disponert over tid. De viktigste elementene i musikk er veksling i pitch (tonehøyde), forholdet mellom tonene (harmonikk) og forbindelser av toner til en melodi, rytme og lydens tekstur og intonasjon. Disse elementene vektlegges ulikt i ulike tradisjoner.



mandag 24. mars 2014

Praktisk iPhone cover

Det enkle er ofte det beste, er det noen som sier, de som kan det, sånn som Rema 1000 liksom. Så enkelt er vel sikkert greit, ofte greier en komplisert. Litt sånn som KISS prinsippet – keep it simple, stupid. Så da er det kanskje noe i det da, gjøre ting enkelt altså. Ofte er det svært praktisk også. Som for eksempel et cover til telefonen med lomme bakpå, hvor man da har muligheter til å oppbevare kredittkort eller visittkort. Så slipper man å drasse med masse andre ting, som lommebøker og løse visittkort. Altså nokså enkelt der altså og enkelt skal jo være bra.

Praktisk iPhone cover
Smart, enkel, praktisk og stilig iPhone cover, med en smart "lomme" på baksiden med plass til visittkort eller kredittkort.

Tilgjengelig i mange ulike farger
Trykkflate: 52x52 mm
Logo: 1 fargstrykk



Dagens trivia, sånn i tilfelle du lurte:
KISS-prinsippet (forkortelse for «Keep It Simple, Stupid», Gjør det enkelt, tulling) sier at designenkelhet bør være et sentralt mål og unødvendig kompleksitet bør unngås. Det fungerer som et nyttig prinsipp i en lang rekke fagfelt, for eksempel utvikling av programvare, animasjon, journalistikk, foto, prosjektering og strategisk planlegging. Vanlige varianter av akronym inkluderer: «Keep It Sweet & Simple» (Gjør det pent og enkelt), og «Keep It Short & Simple» (Gjør det kort og enkelt).

fredag 21. mars 2014

Lader til iPhone 5


Ekstern lader, flott design, spesial laget til iPhone 5. Liten og lett, tar minimalt med plass. Plugg den rett i mobilen så lader den opp batteriet på telefonen igjen. Enkel å ta med seg, og man er ikke lenger avhengig av å lade på bestemte steder. Tilgjengelig i mange ulike farger. Merkevare som er godkjent for iPhone.

Power Tube – Mipow:
• Innebygget lader
• Indikator for batterinivå
• re-lading status indikator
• Kapasitet; 2600 mAH
• Ingen ekstra ledninger
• Levert i en flott eske
• Made for iPhone godkjent
• Power tuben lades enkelt opp via USB på pc, ledning fra adapter eller sett den rett inn i USB-strømadapteren


Pris ved 50 stk: Kr 349,-eks mva
Inkludert i prisen er:
Oppstart logo
Logotering
Frakt



mandag 17. mars 2014

Rumpetaske


Hoftesekk, rumpetaske, midjeveske eller beltesekk - kjært barn har mange navn! Det er kanskje nærliggende å kalle de største modellene for sekk og de minste for veske eller taske. Hoftesekkene er ikke så store, men de er praktiske å ha med på korte turer. Dersom man pakker med omhu, kan man få med seg overraskende mye i en slik sekk.

Rumpetaske m/3 lommer i Helsort 

  •  Kvalitet 600x600D.HD. PU-backing + Jaquard  Polyester.
  •  Hovedrom  samt 2 gode flaskelommer med stramming
  •  Justerbar Mesh, åpen frontlomme med    strikkløsning og  verdilomme på baksiden. 
  •  Polstrede deler av midjestroppen med kraftig justerbar  stroppeløsning. 
Pris pr stk: kr 99,- Frakt, oppstart og eventuell logotering tilkommer


Dagens trivia, sånn i tilfelle du lurte:
«Tur» har flere betydninger. Tur brukes ofte synonymt med reise, men en tur tar kortere tid og krever mindre planlegging. Ordet er en forkortning av turisme som er en planlagt reise med overnatning. Det franske ordet tour betyr rundreise eller runde, det vil si at turen ender i utgangspunktet. Den som gjennomfører turen, kalles en turgåer eller turist. Reisemål eller tema brukes gjerne som forstavelse, for eksempel Oslo-tur eller ridetur.

torsdag 13. mars 2014

Piknik ryggsekk – en smart sommergave!


Smarte folk sier mye smart, sikkert derfor de er så smarte. Om de er smarte fra fødselen av, at det liksom er medfødt eller om det utvikles underveis, vel, det er for oss vanlige folk, vi i Hero Profil, uvisst. Det finnes absolutt ingen grunn for en privatperson å ha en datamaskin hjemme. Sa Ken Olson, Administrerende direktør i Digital Equipment Corporation, i 1977.

Men smarte gaver og profilartikler, det vet vi i Hero Profil alt om. Så er du ute etter en smart sommergave eller bare en helt vanlig sommergave, da er du smart hvis du tar kontakt med oss!

Piknik ryggsekk
En piknik ryggsekk som inneholder glass, tallerkener og bestikk for fire personer. Med andre ord, alt klappet og klart for en fin tur med familie eller gode venner i skogen, marka, fjellet, sjøen eller andre steder.Smart, praktisk og brukervennlig sommergave!

Pris: kr 360,- eks mva

Dagens trivia, sånn i tilfelle du lurte, litt sånn smart:
Alt som kan bli funnet opp er allerede blitt funnet opp. Charled H. Duell, sjef i U.S. Office of Patents, 1889.

onsdag 12. mars 2014

Kaffekrus med logo

På utkikk etter nye krus? På tide å oppgradere og kaste ut de gamle? Mange alternativer tilgjengelig, vi hjelper deg med å finne det du vil ha og det du trenger. Start hos oss, når deres bedrift skal oppgradere krusparken i kjøkkenskapet.


Dagens trivia, sånn i tilfelle du lurte:

Kaffekopp er en kopp brukt og tilvirket for å lette konsum av kaffe. Koppen har gjerne samme innvendige volum som et melkeglass – ca. 1,5 til 2,5 dl (kopper beregnet til såkalt espressokaffe eller mokkakopper er dog vesentlig mindre).



tirsdag 11. mars 2014

Barnas sommerfavoritt - CHILL FACTOR SLUSHY MAKER


Hent et frossent Chill Factor Slush Beger fra fryseren. Hell i den kalde yndlingsdrikken din, på med lokket
og deretter squees, squees og squees. Chill Factor Slush Beger gjør yndlingsdrikken din om til slush på et øyeblikk, juice, brus ja til og med sjokolademelk, du bestemmer. Frys, Squees og nyt.

Med Chill Factor Slushy Maker kan barna på få minutter lage sin egen yndlingsdrikk om til slush. Chill Factor Slushy Maker kan brukes om og om igjen – enkelt og greit.

Sett Chill Factor Slushy Maker i fryseren i 4-6 timer, eller til den blir frossen, hell så brus, juice eller saft i -  squeeze og nyt. Vask den etter bruk og sett den tilbake i fryseren, så er du alltid klar til ditt neste slush-party.

Chill Factor Slushy Maker finnes i fargerne rød, gul, grønn og blå. Produktet er BPA fritt. Alle delene unntatt selve «fryseposen» og silikon begeret går i oppvaskmaskinen.


Dagens tiriva, sånn i tilfelle du lurte:
Drikke eller «en drikk» er vannbasert væske tilberedt for å inntas gjennom munnen (drikkes). I tillegg til å fylle det fysiologiske behovet for vann, har drikker kulturell betydning.

mandag 10. mars 2014

Profileringssnop - top notch giveaway!


Med profileringssnop har du muligheten til å nå ut til mange potensielle nye kunder. 1 kilo Yeppos Winegum gir deg ca 240 biter. 240 biter hvor man får profilert bedriften sin logo. Yeppos Winegum er et klassisk mykt godteri som finnes i en blanding av fruktsmaker eller med salt lakrissmak. Felles for de begge, er at de er utrolig gode. De pakkes i en moderne forpakning som er lufttett og derfor kan godteriet holde seg mykt og ferskt i ett år.

Pris 30 kg: 189,- pr kg, inkl 2 farget logo. Oppstart 750,- pr farge. Frakt tilkommer.

Minste bestilling: 30 kg.
Antall biter pr kg: ca 240 stk
Holdbarhet: 12 måneder.
Leveringstid: ca 15 arbeidsdager etter godkjent korrektur

Dagens trivia, sånn i tilfelle du lurte:
Godteri eller slikkeri, også kalt godter, godt, smågodt, søtsaker, snop, rart og annet, er en fellesbetegnelse på søtsaker som sjokolade, karameller, sukkertøy, drops og pastiller, knekk, tyggegummi, vingummi, konfekt, marsipan, nougat, lakris, gelégodteri og andre sukkervarer. Godteri inneholder vanligvis store mengder sukker, men kan også framstilles med andre søtningsstoffer, og en rekke kunstige tilsetningsstoffer for å gi passende smak, konsistens, farge og holdbarhet. Godteri blir særlig spist av barn.

fredag 7. mars 2014

Påskegave - Hermetikkboks med påskeblanding

Hermetikkboks med påskeblanding, fylt med tradisjonell påskeblanding. Velg mellom standardtrykk eller din egen personlige design. Stor trykkeflate og fire fargers trykk gir produktet store variasjonsmuligheter. Hermetikkboksen inneholder 350 g med smågodtblanding, har en stor trykkflate og er svært godt egnet til profilering av ønsket budskap eller hilsen.

Antall og priser (eks mva)
50 stk. 110 kr
100 stk. 103 kr
250 stk. 94 kr
500 stk. 86 kr



Dagens trivia, sånn i tilfelle du lurte:
En hermetikkboks av metall der innholdet oppbevares lufttett brukes særlig til konservering av mat. Boksen har riller for å gjøre den tynne metallflaten sterkere og en størrelse der forholdet mellom volum og overflate er kostnadseffektivt og praktisk. Boksene åpnes med en boksåpner eller dratapp. Boksene har vanligvis en etikett som er trykt på metallet eller på et papir som blir limt på.

onsdag 5. mars 2014

Americano – take away mugge!

Et flott og praktisk produkt, god profilering og god nytteverdi.

Ny, smart take away mugge for deg som liker å drikke kaffe ”på farten”. Drikken holdes lengre varm, fungerer også som det perfekte stedet for budskapet du vil formidle. Modellen finnes i både: med eller uten hank (varmebeskyttelse). Grepet og lokket kan fås i forskjellig farger.

Mål: 25 cl. Høyde 160 mm. Varmebeskyttelse/grep: 50 x 50 mm. Maks dekorflate krus: 165 x 50 mm. Maks dekorflate grep (kun 1 fargetrykk): 50 x 50 mm.

Pris eksempel:
540 stk – inkl 1 fargetrykk med grep 33,95 kr eks mva. Oppstart og frakt tilkommer.


Dagens triva, sånn i tilfelle du lurte:
Krus er et drikkekar som er bruk til varme drikker som kaffe og te eller kalde drikker som øl eller saft. Krus kan variere sterkt i størrelse og kan romme fra ca. 0,1 til 5 liter. På norsk brukes betegnelsen krus om tre forskjellige typer drikkekar:

tirsdag 4. mars 2014

Lader, overføringskabel og minnebrikke: 3-i-1

Å gå tom for batteri, vel, det medfører litt mer krise i dag, enn det gjorde for mange år tilbake. Litt sånn i gamle dager, da i teknologi sammenheng. Batteri er en litt sånn viktig ting i dag, tenk å gå tom for batteri på mobilen! Hva skjer da. Krise, skikkelig krise. Ikke får du snakket med noen, ikke får du chatte med noen, ikke får du tak i noen, ikke får du sendt email, man ender opp med å ha nesten ingen ting å gjøre på. Alternativt er å bruke fast telefonen, men det er det ikke mange som har lenger. Hva gjør man da? Jo man drar frem nødladeren. Har du ikke det, vel, denne bør du ha:

3-i-1-Lader: 

Nødlader
Praktisk mobil-lader som passer til nøkkelknippe
mAh (kapasitet): 1000

Integrert overføringskabel
Hurtig overføring av filer til/fra mobil og ekstern enhet

USB-minnebrikke
Lagring av data.
Valgfri størrelse: 8 GB/16 GB/32 GB

Et års garanti. Mange farger. Patentert produkt  - ”Made For IPhone” merket.



Dagens trivia, sånn i tilfelle du lurte i disse mars tider:

Mars har flere betydninger:
Mars (planet), en av planetene i solsystemet.
Mars (gud) i den romerske mytologien.
Mars (måned), den tredje i året.
Mars, Incorporated, et amerikansk selskap.
Frank C. Mars, grunnleggeren av Mars, Inc.
Mars (sjokolade), en sjokolade.
Mars-500, et prosjekt for å simulere en romferd til planeten Mars.

søndag 2. mars 2014

Freshcard - ypperlig som giveaway!

På tide å løfte blikket litt, litt sånn opp og frem. Mot fremtiden, ikke så langt, men litt frem i tid. Planlegging på en måte, for de som kan det og har gjort det før, planlegging altså, så skal vist det være veldig lurt. Ingen ting er bedre enn når ting går som planlagt. Det er alltid messer, masse messer, messer for alt og messer for alle. På messer er det alltid lurt å ha en strategi for hvordan man vil gjennomføre messen og hvordan messeområdet skal se ut. En annen ting som er lurt, og som stort sett alle har, det er profilprodukter, aka giveaways.

Freshcard
Et flott messeprodukt. Størrelsen på produktet et på ca samme size som et visittkort, og inneholder ca 50 stk sukkerfrie mint pastiller. Holdbarheten er 12 måneder. Store muligheter når det gjelder design, så her er det mange alternativer og muligheter. En av fordelene er at dette er et produkt man tar med seg, tar liten plass og som gir en frisk smak i munnen.

Dagens trivia, sånn i tilfelle du lurte:
Varemesse (ofte kalt industrimesse, trade fair, exhibition, trade show) er en midlertidig utstilling hvor firmaer fra en industrisektor selger, viser frem produkter og tjenester og bygger nettverk med forretningspartnere.

Varemesser består generelt av tre aktører: Varemesseselskaper som arrangerer messene, leier ut utstillingsareal, organiserer praktiske gjøremål osv; utstillere, som leier et areal hvor de bygger en utstillings stand og presenterer sine produkter; og besøkende som besøker messen under den tiden arrangementet varer. I tillegg til utstillingene arrangeres det også konferanser, seminarer og møter under en messe, hvor industrien diskuterer trender og utvalgte temaer. Internasjonale varemesser er en viktig plattform for selskaper som ønsker å eksportere til utlandet.

lørdag 1. mars 2014

Venus krus


Stort sett alle arbeidsplasser har krus, noen har med sin egen logo, noen har med andre bedrifter sin logo, noen har med blanding av forskjellige bedrifter sin logo og noen har forskjellige typer krus. Hvordan står det til med krus parken i din bedrift? Har den forbedrings potensiale, er det på tide med utskiftninger og en liten oppgradering. Vel i så måte, så finnes det utrolig mange alternativer og varianter innenfor krus verden. Leverandørene er mange og mulighetene nesten utømmelige. Krus med logo bygger identitet, gir en vi følelse, synlig gjør bedriften internt. Gir et profesjonelt inntrykk til besøkende som får en kaffe kopp i hånda i forkant av et møte og krus med logo er en fin sak til å pynte opp et møterom.

Venus kaffekrus er et elegant, stilig, lekkert og hendig kaffekrus. Kaffekrus i stengods med doble vegger og farget innside. Doble vegger gjør at kruset ikke blir så varmt å holde.

Mål: Høyde 11 cm volum 190 ml
Priseksempel uten trykk av logo. 100 stk: Kr. 32,- eks mva, oppstart og frakt tilkommer.
Trykkpriser på forespørsel, avhengig av blant annet antall farger i logo,

Det kule med Venus krus, er at de har en hvit utside med følgende farge på innsiden: Orange, lime, turkis, svart, hvit, marine, rød, rosa, gul og grå. Noe som da betyr at du kan få et krus som matcher fargene i logoen til din bedrift.





Dagens trivia, bare sånn i tilfelle du lurte:
Kopper som normalt ikke benyttes sammen med skål, kalles ofte krus. Kopper for kjørlige drikker har ofte ikke hank og kalles da et glass, selv om dette ordet i utgangspunkte ble brukt om drikkebegre av av nettopp glass.