torsdag 20. november 2014

Julekos med julesnop


Kos er bra, sånn hyggelig, koselig og så blir det bra stemning. Strålende greier, som også kan gi ekstra trivsel, muligens også gi litt bedre livskvalitet. Vi beveger oss straks inn i perioden hvor man pynter som mest, samt legger opp til mye sosialt samvær, hygge og kos. På jakt etter stemning, julestemning. Forskjellig type drikke, mat og digg høre ofte med i slike sammenhenger. Noen velger å lage det selv. Vi i Hero Profil har mange alternativer og forslag til deg når det gjelder snop. Så mens du tar deg av bakingen, man trenger ofte litt tid til å bli ferdig med alle de 7 berømte sortene, så bestiller du julesnopet fra oss.

Utvalget er stort, det samme gjelder også muligheter for innpakning/emballasje. Som blant annet: Nisseksum, Sjokoladebiter med julemotiv, julekarameller, Sjokoladepraliner med smak av kaffe, pistasj, eggelikør, hasselnøtt og sjokolademousse.

Trykk her for katalog -> julesnop

Dagens trivia, sånn i tilfelle du lurte:
I mange norske hjem inntas julemiddagen fra klokka fem til seks julaften. Etterpå har det vært vanlig å gå rundt juletreet og så å åpnejulegavene. I mellom dette er det vanlig å knekke nøtter, og ha litt "godsaker" på bordet med litt drikke til.