søndag 11. september 2016

Gummistøvler med logo


Gummistøvler er ikke bare et nyttig produkt i regn, storm og annet møkka vær. De har også blitt en viktig del av moten. Nå kan du lage dine egne, profiler bedriften eller ditt reklamebudskap. Gummistøvler i høy kvalitet, god komfort og bekvemmelighet, stort utvalg i fargerike kombinasjon. Eller ønsker du enkle farger. Du bestemmer, ingen begrensninger, selv sålene på gummistøvlen kan lages i din egen farge.

Dagens trivia, sånn i tilfelle du lurte:
Gummistøvler, også kalt regnstøvler, sjøstøvler, slagstøvler og annet, er vanntette støvler laget av gummi eller pvc-plast. Slikt fottøy brukes for å beskytte føttene og beina mot vann, søle og fuktighet, for eksempel i regn og under arbeid i våte miljøer. Tjukkere gummistøvler kan også brukes som verneutstyr, for eksempel mot mindre stikk og støt. Innsida av gummistøvler er vanligvis fôret med tynn tekstil.

fredag 9. september 2016

Ølglass med gravert logo



Øl er langt mer enn pils. Med enkle grep hever du smaken. Aldri før har det vært så mange ulike øltyper i butikkene, på polet og på puber og barer. Akkurat som med vin og brennevin blir ølet best om du serverer det i riktig glass.

Det er ikke feil å drikke av halvlitersglass, men de aller fleste ølsortene vil smake langt bedre om du velger et glass som er tilpasset. Glasset er med på å fremheve ølets karakter, og du får mer ut av ølet enn om du drikker det rett fra flasken eller boksen. Ulike former på glasset er med på å fremheve ulike smaker og aromaer i de forskjellige øltypene - og i noen land går de så langt at hvert eneste øl har sitt glass.


onsdag 7. september 2016

Drikkeglass


Norge er blant de 10 landene i verden som drikker mest melk. Drikkeglass inngår jo som kjent, som en del av dekketøyet på et spisebord. Vi har et stort utvalg av ulike typer drikkeglass.

Melkeglass er et drikkeglass brukt og tilvirket for å lette konsum av melk. Glasset har gjerne samme innvendige volum som en kaffekopp – ca. 1,5 til 2,5 dl. Det skiller seg allikevel fra kaffekoppen ved at det sjelden er tilvirket i porselen, og at det ikke har en hank for å skjerme mot strålevarme, idet melken vanligvis drikkes kald av et glass.

Jeg har plassert min blogg i <a href="http://bloggurat.net/kart/registrere/973/bergen">Bergen</a> på <a href="http://bloggurat.net/kart/">norske bloggkart</a>!

tirsdag 6. september 2016

Kaffekrus med logo


I tilfelle du lurt, så har forskere kommet frem til hvordan man bør holde koppen og har da løsningen på hvordan man skal unngå å søle kaffe. Det er jo bra. Viste du at nordmenn ligger i verdenstoppen når det kommer til kaffedrikking? Lyst til å vite mer om dette, sjekk ut godt.no.

Så nordmenn drikker mye kaffe, og mange mennesker diskuterer forretningsplaner over en kopp kaffe i konferanserommet. Da ville det jo være rimelig smart av deg å ha noen flotte kaffekrus med logo på. Tenk hvilke muligheter du har!

Vi har et meget stort utvalg av kaffekrus, i tillegg er det mange ulike måter å logotere kruset på. Ta kontakt, så hjelper vi deg med resten.

torsdag 1. september 2016

Sportslue


En lett sportslue i hurtigtørkende materiale. God passform og behagelig å ha på. Her får man veldig mye lue for pengene! Luen er tilgjengelig i 12 standard farger, i tillegg så er det mulig å få luen i egen farge.


100% mesh polyester
Størrelse: 25cm x 24cm
Dobbelt lag, Dry-fit materiale
Lav vekt, 38 g
12 standard farge tilgjengelig
Egen farge fra Antall: 500pcs
Min. stk fra 100 stk
Produksjonstid: 18 dager for standard farge - 25 dager for tilpasset farge

Drikkeflaske

Tenk på at sportsflasken kan brukes året rundt. Med sin store trykkoverflate kommer budskapet ditt til å være ekstra godt synlig. Flasken kommer til å skape oppmerksomhet rundt varemerket ditt i meget langt tid.

Drikke er veldig viktig i forbindelse med trening og restitusjonsprosessen. Dersom den er optimal, får man også bedre utbytte av treningen. Tenk om alle de som trente brukte en drikkeflaske med ditt budskap.

Utvalget i drikkeflaske verden er stort, så her er det ingen problem å finne et produkt som passer utmerket for deg.

Dette sier Olympiatoppen om drikke:
Væsketapet må erstattes etter en treningsøkt for å kunne ha et optimalt utgangspunkt for påfølgende trening eller konkurranse. Anbefalingen er å erstatte 150% av væsketapet. Som eksempel bør en utøver som har tapt 1 kg i løpet av en treningsøkt drikke1,5 liter etter økten. En slik mengde er nødvendig dersom man ønsker å gjenopprette væskebalansen hurtig. Drikke som inneholder natrium (kommersielle sportsdrikker) er mer effektive enn vann som rehydreringsdrikke. Dersom natrium konsentrasjon i drikken er for lav, vil et stort væskeinntak kun resultere i økt urinproduksjon. Væske inntaket bør fortsette hyppig over de neste to timene inntil væskebalansen er gjenopprettet.