torsdag 1. september 2016

Drikkeflaske

Tenk på at sportsflasken kan brukes året rundt. Med sin store trykkoverflate kommer budskapet ditt til å være ekstra godt synlig. Flasken kommer til å skape oppmerksomhet rundt varemerket ditt i meget langt tid.

Drikke er veldig viktig i forbindelse med trening og restitusjonsprosessen. Dersom den er optimal, får man også bedre utbytte av treningen. Tenk om alle de som trente brukte en drikkeflaske med ditt budskap.

Utvalget i drikkeflaske verden er stort, så her er det ingen problem å finne et produkt som passer utmerket for deg.

Dette sier Olympiatoppen om drikke:
Væsketapet må erstattes etter en treningsøkt for å kunne ha et optimalt utgangspunkt for påfølgende trening eller konkurranse. Anbefalingen er å erstatte 150% av væsketapet. Som eksempel bør en utøver som har tapt 1 kg i løpet av en treningsøkt drikke1,5 liter etter økten. En slik mengde er nødvendig dersom man ønsker å gjenopprette væskebalansen hurtig. Drikke som inneholder natrium (kommersielle sportsdrikker) er mer effektive enn vann som rehydreringsdrikke. Dersom natrium konsentrasjon i drikken er for lav, vil et stort væskeinntak kun resultere i økt urinproduksjon. Væske inntaket bør fortsette hyppig over de neste to timene inntil væskebalansen er gjenopprettet.