mandag 28. januar 2013

Hero Profil Trening


Vi i Hero Profil har ikke tenkt til å kaste oss ut i kostholds debatten eller tips om ulike treninger og treningsmetoder. Lavkarbo, høykarbo, fedon og en hauge med andre varianter, det lar vi andre fagfolk ta seg av. Det samme når det gjelder spinning, pilates, rumba, jumba, zumba, crossfit, løping, sykling, jogging og annen pusting og pesing. Det vi vet er at det kan være lurt å passe på hva man spiser og at trening gir økt effektivitet, positivt selvbilde og mange andre positiv effekter. Vi anbefaler bedrifter til å stimulere de ansatte til trening, medfører blant annet reduksjon i sykefravær, spreke og blide ansatte, en perfekt kombinasjon. Vi kan en god del om trening, men det vi kan mye om, er trenings klær. Vi gutta i Hero Profil har gjennomført utallige treningsøkter og har nok tilbrakt flere timer i treningstøy enn den gjennomsnittlige mannen i gata.

Treningstøy og treningstøy av god kvalitet er absolutt en fordel og at man tar seg bra ut i det. Viktig å føle seg vel. Craft har mange gode produkter og med veldig god kvalitet.

ACTIVE CONVERT JACKET 
Vind beskyttende og ventilerende jakke som kan omgjøres til vest. Zip-off armer, lomme bak med glidelås og reflekterende piping.

Pris pr stk: 639,-

Logoter plagget med bedriftens logo.


Dagens trivia, sånn i tilfelle du lurte:

Fysisk trening 

Fysisk trening kan defineres som systematisk påvirkning av organismen (kroppen) over tid, med sikte på endring av fysiologiske (fysiske), psykiske og sosiale egenskaper som ligger til grunn for prestasjonsevnen.

Fysisk aktivitet vil i kontrast kunne defineres som lystbetont kroppslig bevegelse. Denne form for aktivitet kan også bidra til endring av kroppens fysiske, psykiske og sosiale egenskaper, men det er ikke nødvendigvis motivasjonen for eller hensikten med aktiviteten.

Mosjon, fra latin movere, som betyr «å sette i bevegelse». Begrepet beskriver aktivitet og kroppsbevegelser som skal styrke ens helsetilstand. Mosjon brukes synonymt med ordet trim. «Å mosjonere», eller «å trimme», kan være rettet mot de fleste idretter, men vil vanligvis ikke være like systematisk som målrettet trening. Formålet med mosjon vil normalt være rekreasjon og helse, heller enn rettet mot konkurranser og prestasjoner.

torsdag 24. januar 2013

Bodum Termokopp

Hendig, stilig, trendy og elegant krus fra Bodum. Dagens on-the-go livsstil gjør at vi går glipp av våre behagelige, daglige rutiner altfor ofte. Vel, nå kan du nyte en deilig kopp kaffe uansett hvor du går. Bodum sin termokopp har blitt meget populær de siste årene, lett gjenkjennelige design og at den er veldig praktisk, er nok noen av årsakene til det. Ikke bare er den lekker å se på og god å holde, men termokoppen bevarer også varmen i kaffen lenge.

Er du glad i presskanne-kaffe kan du velge en variant med presskanne funksjon. På denne måten kan du lage kaffe på farten så lenge du har tilgang på varmt vann og har med deg kaffe. Bodum termokopp er også tilgjengelig uten presskanne funksjon, noe som er mer praktisk om du trakter eller presser kaffe hjemme.

Koppen er tilgjengelig i størrelsene 0,35 og 0,45 liter. Opp til deg å vurdere hvor mye kaffe du trenger om morningen for å komme i gang. Nyt en deilig kopp kaffe i Bodums lekre Termokopp, mens du sitter i bilen, på bussen, trikken, toget eller mens du går deg en tur. Denne termokoppen har blitt et fenomen og om du benytter deg av offentlig kommunikasjon i morgenrushet vil du se flere av disse koppene på vei til jobb. Krusene er laget av rustfritt stål, plast, gummi og silikon.



mandag 21. januar 2013

PIQUE KAMPANJE - spesialproduksjon


Pique skjorte en en av favorittene hos oss i Hero Profil, da når det gjelder klær. Et plagg som blir mye brukt, uansett årstid. Passer til mange anledninger og antrekk, alene eller under en genser. Pique skjorte har høysesong i vår/sommere månedene, da blomstrer den i all sin prakt. Derfor kjører vi nå en kampanje på dette produktet, bestill nå og ha det klart til sommeren

PIQUE KAMPANJE spesialproduksjon
Nå har du muligheten til å bestille opp pique skjorter i ønsket farge med egen logo på. Minsteantall pr. farge er 500 stk, som kan fordeles på dame- og herremodell etter ønske.

Pris ferdigbrodert (trykk) med 1 logo på inntil 5000 sting, pakket enkeltvis i plast.
500 stk: kr. 89,-
1000 stk: kr. 83,-
2000 stk: kr. 79,-
Prisen gjelder også alle standard-farger. Priser er eks. mva.

Produkt informasjon:
Damemodellen er lett innsvingt og med stolpe uten knapper. Herremodellen er klassisk med to knapper. Kvalitet: 100% kjemmet bomull, forkrympet. Vekt: 200 gr/m2.

Bestill før 15. februar og få det levert 28. mai ferdig brodert og pakket enkeltvis i plast. Om ønskelig kan pique-skjortene pakkes enkeltvis i en eksklusiv eske, mot et tillegg på kr 14,- stk.

Dagens trivia om Pique skjorte:

En Pique skjorte er en skjorte som ligner en T-skjorte, men som har krave og knapper i halsen, og som er sydd i noe kraftigere tøy, av typen piké. Pique skjorte kalles også tennisskjorte og poloskjorte, da den ofte er brukt under utøvelse av tennis og polo. Også innen golf er dette et utbredt antrekk. De engelske betegnelsene er polo shirt, golf shirt og tennis shirt.

Pique skjorte ble funnet opp av René Lacoste, som ønsket et mer komfortabelt antrekk når han spilte tennis.

onsdag 16. januar 2013

Elegant dunjakke


Aspen dunjakke, kommer i en dame og i en herre utgave. Super lettvekts dunjakke som holder deg varm, samtidig som den er svært lett og enkel å pakke bort. En jakke for alle sesonger. Som et av flere lag eller som selvstendig jakke.

Designet for en kjørlig høst, tidlig vår eller en kald sommerkveld, jakken holder deg varm. Den fasjonable og sporty lommen øverst på venstre arm med glinsende linning, understreker jakkens luksuriøse stil som er inspirert av det skandinaviske urbane utendørslivet.

2 innelommer og beskyttede sidelommer, tillegger både eleganse og funksjonalitet til denne super lettvekts dunjakke.


Modell: Aspen
Ytterstoff: 100 % nylon, vind og vannavisende
Foring: 100% nylon
Farger: Sort
Str.: XS / S / M / L / XL

Aspen dunjakke er en jakke vi i Hero Profil virkelig anbefaler. Meget gode tilbakemeldinger fra våre kunder på denne jakken.





tirsdag 15. januar 2013

Kulepenn - Jona


Kulepenn brukes ofte og noe man alltid har brukt for. Alltid greit å ha en tilgjengelig. Mulig at det også er grunnen til at kulepenn er et populært reklame og  ”give away” produkt. Alt fra tanke død rabling, notere viktige beskjeder, skrive handlelister, skrive brev/kort, skrive i hånden, pluss mye mye mer. Bruksområdene er mange. Kulepenn er det alltid greit å ha for hånden og noen påstår at det faktisk er mektigere enn et sverd.

Innenfor kulepennens verden, finnes det uhorvelig mange varianter, alternativer og kombinasjoner. I dette mylderet av tilgjengelige produkter, har vi i Hero Profil kommet frem til noen favoritter. Vi er opptatt av kvalitet. Den skal være god, robust, lang levetid og den skal ikke bli ødelagt. Så i dag anbefaler Hero Profil: Kulepennen Jona

Lekker og flott kulepenn. Meget god kvalitet, som gjør at kulepennen holder lenge. Kroppen til pennen er i hard plast og er tilgjengelig i mange mulige farger. Mens tuppen er i metall, sølv farget. Klipsen er også i metall, noe som gir kulepennen den nødvendige robustheten. Loge preg er mulig på kroppen til kulepennen og gravering på selve klipsen. Robust kulepenn, som holder lenge. Gjør seg bra på kontoret og en flott ting å gi bort.

Pris eksempel: Pris ved 1000 stk: kr 11,- pr stk – eks mva. 2 farget logo inkludert, eller gravert logo.

Dagens trivia:
Dagens trivia er hentet fra Wikipedia. Der kan man finne ut mange forskjellige artige ting, om kulepennen kan vi tilføye følgende kunnskap: En kulepenn er et moderne skrive- og tegneredskap. Den har en indre beholder med blekk, som overføres til underlaget ved hjelp av en rullende kule av messing, stål eller Wolframkarbid. Kulen er 0,7 – 1,2 mm i diameter. Kulepennen har erstattet fyllepennen som den mest brukte pennen til dagligdags skriving. Han som oppfant den moderne kulepennen var Lazlo Biro fra Ungarn, han var journalist.

fredag 11. januar 2013

Dekanteringskaraffel

Ja ja, så er det snart endelig helg, helg nr to i 2013. For noen er det en etterlengtet pust i bakken, slappe av etter ukens mange gjøremål. For andre, en hektisk heseblesende helg, med aktiviteter fra mårran til kveld. Uansett, så finner man vel litt tid til å roe seg og kjenne at roen senker seg over kroppen. Da kan det være hyggelig med et glass vin. Vin skal vist også, i følge de som kan det, være sunt. Da i små moderate mengder.

Hero Profil sitt helge tips er en dekanteringskaraffel. En flott sak, som er fin å gi i gave, eller til en spesiell anledning. Etter at vinen har blitt dekantert i den stilrene karaffelen vil nesten all vin vi nordmenn kjøper få en rundere og mer luksuriøs kvalitet. Dette skjer fordi vinen får tilført oksygen.

Uavhengige tester utført av Eurofins, et av Europas ledende testlaboratorier når det gjelder forbrukervarer, viser at Menu’s New Norm Wine Breather er særdeles effektiv og puster inn store mengder mer luft i vinen enn konkurrerende produkter.

Karaffelen er svært enkel i bruk. Man fester bare karaffelen til flasken og flipper den – enkelt, effektivt og fritt for søl. Pris 1 stk: 399,- eks mva

Dagens trivia:
I dag er det tulipanens dag, sånn bare i tilfelle du lurte.



torsdag 10. januar 2013

USB Twist


USB Twist er den ukjente helten i USB Memory Stick verden og langt på vei en av de mest populære modellene. De viktigste årsakene til dette er, den er enkel, ingen deler å miste og at man kan Pantone matche kroppen av minnepinne, til å matche logo farge til bedriften – resultatet blir fantastisk! Twist betyr å vri og man kan da rotere metallklemmen rundt 360-grader. Metallklemmen kan være gravert eller trykt på begge sider.

Tilgjengelig i 1, 2, 4, 8 og 16 GB. Størrelse på lagringskapasitet samt antallet er utslagsgivende på pris.

Pris eksempel: 100 stk, 4 GB, kr 55,- pr stk inkl gravert logo

Litt sånn trivia:
USB Twist må ikke forveksles med den også kjente slektningen Twist. Viste du at det har vært 49 ulike twist sjokolader. Twist er produktnavnet på en konfektblanding produsert av Freia/Kraft Foods. Twist selges i poser, som inneholder innpakkede konfektbiter av forskjellig slag. Navnet kommer av måten bitene pakkes inn i papir og plast, det engelske ordet twist kan blant annet bety «å vri, sno, tvinne». Teknikken var en nyvinning da Twist ble lansert i 1957. Innholdet fornyes stadig, og biter kommer og går. Lakris og Cocos er nå de to eneste bitene som har vært med helt siden starten.

onsdag 9. januar 2013

Kick off 2013


Hero Profil AS er en bedrift som jobber innen profil bransjen. Et område med mange muligheter og uendelige alternativer. Så vel både til ekstern profilering som til intern profilering. Vi har et stort kontakt nettverk og en lang liste med leverandører. Hero Profil er en total leverandør og fikser nesten alt som bedrifter trenger og som de da vil ha logoen sin på.

Det er en jovial, munter, hyggelig og kvalitetsbevist gjeng som jobber i Hero Profil. Vi sparker i gang 2013 med en profil blogg. Her vil vi skrive og informere litt om noen av de millionene av ulike profil produkter som finnes, gi nyttige tips, informere om priser, komme med ukes og måneds tilbud, ulike sesong produkter og tips om andre nyttige greier. Målet er å gjøre dette på en humoristisk måte, slik at det blir en artig sak. Håper bare at vi i Hero Profil har en god sans for humor.

Så, heng med, se hva som skjer og kanskje du får et tips eller flere!