tirsdag 11. juni 2013

Hero Profil Trening - sykling

Noe som er blitt veldig populært og som kommer til å ta enda mer av om ikke så veldig lenge, sånn i slutten av juni og litt inn i juli. Det er sykling. TDF er vel muligens noe av årsaken til dette og gode norske prestasjoner. Folk sykler over alt og stadig flere ritt dukker opp rundt omkring. Sykling er jo en meget god form for trening, artig med litt fart. Men også her gjelder det, som i all type trening, å ha utstyret i orden.

Så, da er det bare å krysse fingrene for gode norske prestasjoner i årets utgave av TDF, håper på noen etappe seire og vært konge om noen av gutta hadde fått noen dager i gult. Gult er kult. For deg som ikke skal være med, få deg noe skikkelige treningsklær, kast deg på sykkelen og forestill deg at du er deltaker i årets ritt.

ACTIVE JERSEY
Komfortabel sykkel trøye med en tilpasset kragekonstruksjon. Myk, ventilerende materiale. Mesh for optimal ventilasjon, fire lommer bak (en glidelås).

ACTIVE SHORTS
Komfortabel shorts med ypperlig fukttransport. Elastisk materiale for optimal passform. Silikon grip i enden av beinet. Craft active Pad.
Pris avhenger veldig av antallet og hvordan plagget skal logoteres.

Dagens triva, sånn i tilfelle du lurte:
Sykling er en aktivitet der en person ved hjelp av en sykkel tar seg fram ved egen muskelkraft. Hensikten kan variere, det kan være transport, rekreasjon eller konkurranse, og kan gjøres på veier og asfalt, i terreng, på snø eller innendørs.

I Trondheim finnes sykkelheisen Trampe som er den første, og hittil eneste, sykkelheisen i verden. Prototypen ble bygd i 1993 i Trondheim, og er fremdeles i drift i 2008.

onsdag 5. juni 2013

Telefonrør Retro


Når det ringer i telefonen. Når det piper i telefonen som en sjøsyk fiolin, er det noen som ringer til meg. Når jeg dreier i telefonen så det piper i din, er det jeg som ringer til deg. Synger Knutsen og Ludviksen. Nå har det vel blitt sånn at også innenfor telefon ringe lyden har det skjedd en voldsom utvikling, lik mye annet. Fast telefoner på vei ut, på kraftig vei ut, og nå er det smart telefoner som gjelder. Men det er vel ikke bare positive sider med det. Stråling skal vist være farlig, veldig farlig, farlig er ikke bra og er du tom for batteri, eller har mistet telefonen, ja da er det voldsomt krise. I gamle dager, sånn godt tilbake i tid. Da kunne man de fleste telefonnumrene i hodet, spesielt til familie, venner og bekjente. For alt annet, ja da hadde man telefon kataloger. En herlig blekke.

Telefonrør Retro
Foren teknikkens ulike verdener. Sett kabelen inn i smarttelefonen eller laptopen og skravl i vei. På retro telefonrøret har man også knapper som gjør at man kan ta telefonen, avslutte en samtale og justere lyden. Produktet hjelper også med tanke på stråling fra telefonen, ettersom man nå ikke lenger trenger å ha telefonen ved øret for å prate.

Tilgjengelig i fargene rosa, svart og hvit.

Dagens trivia, sånn i tilfelle du lurte:
Ikke-elektriske telefoner
Telefon kan anses for å være enhver mekanisme som er egnet til å transportere lyd over lengre avstander. I så måte ble telefonen funnet opp av kineseren Kung-Foo-Whing i 968. Han overførte lyd gjennom rør, en metode som man blant annet kjenner fra kommunikasjon mellom bro og maskinrom på skip.

Sammenkobling av to membraner med en tråd for overføring av lyd ved hjelp av vibrasjoner har vært kjent i århundrer, og er også et prinsipp man kunne se igjen i 1900-tallets barns lek med hermetikkbokser og matpapir.

tirsdag 4. juni 2013

Hero Profil trening - ACTIVE RUN HYBRID

Trening er bra, trening er toppen. Treningsklær med god kvalitet, at det ser bra ut og at man føler seg vel i det, er noen av tingene som bidrar til mer trening. Så har det seg også slik at ansatte som er i gode form, ja det bidrar positivt overfor bedriften. Hero Profil trening, ikke en egen treningsform, ei heller noen form for å revolusjonere kosthold eller treningsopplegg. Det får andre ta seg av, så kan heller vi komme med gode anbefalinger når det gjelder treningstøy. For er det noe vi virkelig kan og har kompetanse på, godt over gjennomsnittet, så er det nettopp treningstøy.

Craft: ACTIVE RUN HYBRID
Ergonomisk løpejakke som gir god funksjon for mange typer av fysisk aktivitet. Ergonomisk konstruksjon for bevegelsesfrihet, 2,5 lag, vind og vanntett materiale, Durabel Water Repellent (DWR).

En meget bra jakke med god komfort og kvalitet. Koster i utgangspunktet over 1500,-. Men tar du kontakt med oss, så skal du få den til en langt hyggeligere pris, vi har nemlig en liten kampanje på denne.

Dagens trivia, sånn i tilfelle du lurte:
Rådet for jogging ble sammen med Mosjonsutvalget opprettet etter et initiativ fra Norges Friidrettsforbund (NFIF) i forbindelse med Idrettsaksjonen i 1972. Rådet for jogging var et rådgivende organ med kjente politikere, mediefolk og spesielt faglig kvalifiserte medlemmer, og bestod av i alt tjue personer. Fire av disse satt også i Mosjonsutvalget, som var direkte underlagt NFIF og ledet av Kristen Damsgaard fra NFIF. Damsgaard var initiativtager til både Rådet for jogging og Mosjonsutvalget. Rådet møttes en gang i måneden og var pådrivere for arbeidet med mosjon i kretser og lag.