tirsdag 4. juni 2013

Hero Profil trening - ACTIVE RUN HYBRID

Trening er bra, trening er toppen. Treningsklær med god kvalitet, at det ser bra ut og at man føler seg vel i det, er noen av tingene som bidrar til mer trening. Så har det seg også slik at ansatte som er i gode form, ja det bidrar positivt overfor bedriften. Hero Profil trening, ikke en egen treningsform, ei heller noen form for å revolusjonere kosthold eller treningsopplegg. Det får andre ta seg av, så kan heller vi komme med gode anbefalinger når det gjelder treningstøy. For er det noe vi virkelig kan og har kompetanse på, godt over gjennomsnittet, så er det nettopp treningstøy.

Craft: ACTIVE RUN HYBRID
Ergonomisk løpejakke som gir god funksjon for mange typer av fysisk aktivitet. Ergonomisk konstruksjon for bevegelsesfrihet, 2,5 lag, vind og vanntett materiale, Durabel Water Repellent (DWR).

En meget bra jakke med god komfort og kvalitet. Koster i utgangspunktet over 1500,-. Men tar du kontakt med oss, så skal du få den til en langt hyggeligere pris, vi har nemlig en liten kampanje på denne.

Dagens trivia, sånn i tilfelle du lurte:
Rådet for jogging ble sammen med Mosjonsutvalget opprettet etter et initiativ fra Norges Friidrettsforbund (NFIF) i forbindelse med Idrettsaksjonen i 1972. Rådet for jogging var et rådgivende organ med kjente politikere, mediefolk og spesielt faglig kvalifiserte medlemmer, og bestod av i alt tjue personer. Fire av disse satt også i Mosjonsutvalget, som var direkte underlagt NFIF og ledet av Kristen Damsgaard fra NFIF. Damsgaard var initiativtager til både Rådet for jogging og Mosjonsutvalget. Rådet møttes en gang i måneden og var pådrivere for arbeidet med mosjon i kretser og lag.