tirsdag 11. juni 2013

Hero Profil Trening - sykling

Noe som er blitt veldig populært og som kommer til å ta enda mer av om ikke så veldig lenge, sånn i slutten av juni og litt inn i juli. Det er sykling. TDF er vel muligens noe av årsaken til dette og gode norske prestasjoner. Folk sykler over alt og stadig flere ritt dukker opp rundt omkring. Sykling er jo en meget god form for trening, artig med litt fart. Men også her gjelder det, som i all type trening, å ha utstyret i orden.

Så, da er det bare å krysse fingrene for gode norske prestasjoner i årets utgave av TDF, håper på noen etappe seire og vært konge om noen av gutta hadde fått noen dager i gult. Gult er kult. For deg som ikke skal være med, få deg noe skikkelige treningsklær, kast deg på sykkelen og forestill deg at du er deltaker i årets ritt.

ACTIVE JERSEY
Komfortabel sykkel trøye med en tilpasset kragekonstruksjon. Myk, ventilerende materiale. Mesh for optimal ventilasjon, fire lommer bak (en glidelås).

ACTIVE SHORTS
Komfortabel shorts med ypperlig fukttransport. Elastisk materiale for optimal passform. Silikon grip i enden av beinet. Craft active Pad.
Pris avhenger veldig av antallet og hvordan plagget skal logoteres.

Dagens triva, sånn i tilfelle du lurte:
Sykling er en aktivitet der en person ved hjelp av en sykkel tar seg fram ved egen muskelkraft. Hensikten kan variere, det kan være transport, rekreasjon eller konkurranse, og kan gjøres på veier og asfalt, i terreng, på snø eller innendørs.

I Trondheim finnes sykkelheisen Trampe som er den første, og hittil eneste, sykkelheisen i verden. Prototypen ble bygd i 1993 i Trondheim, og er fremdeles i drift i 2008.