tirsdag 6. august 2013

ORIGINAL MOUNTAIN PACK

Alle årstider har sin sjarm, sies det i alle fall, ser man positivt på det, så må man vel være enig i det! Er sommeren over, er den på hell, får vi oppleve en Indian summer. Uansett, det er nå liten tvil om at man straks går høsten i møte, med eller uten åpne armer. Det som er garantert, det er at den kommer, om man vil eller ikke. Denne årstiden har også sin sjarm. Spesielt med en flott natur, hvor fargekombinasjonen virkelig slår ut i all sin prakt. Norsk natur og høst, en vakker kombinasjon. Da er det bare å komme seg ut på tur, så er du garantert noen herlige opplevelser. En god turkamerat er, litt typisk norsk, sekk.

ORIGINAL MOUNTAIN PACK
Romslig og praktisk tursekk med en rekke smarte løsninger for maksimalt utbytte av turen. Kraftig og behagelig polstring i rygg og stropper gjør sekken til en drøm å bære. Adskilt rom med frontåpning i bunn gir lett adkomst også til de tunge tingene. Regntrekk med refleks, frontlomme med glidelås på det velpolstrede midjebeltet, rikelig med festemuligheter til ekstrautstyr, store nettinglommer på sidene, kompresjonsstropper, etc. En sikker vinner på tur.

Materiale: 600D/PU + Ripstop

Farger: sort m/oransje detaljer, sort m/sølvgrå detaljer
Størrelser: 45 L

Dagens trivia, sånn i tilfelle du lurte:

Tur - «Tur» har flere betydninger.

Tur brukes ofte synonymt med reise, men en tur tar kortere tid og krever mindre planlegging. Ordet er en forkortning av turisme som er en planlagt reise med overnatning. Det franske ordet tour betyr rundreise eller runde, det vil si at turen ender i utgangspunktet. Den som gjennomfører turen, kalles en turgåer eller turist. Reisemål eller tema brukes gjerne som forstavelse, for eksempel Oslo-tur eller ridetur.