fredag 30. august 2013

Treningstøy

Stadig vekk, eller sånn ofte, litt innimellom, så kan man lese om det perfekte treningstøyet. Hm ikke dumt, vært greit å hatt, men hva gjør det perfekte treningstøyet. Gir det deg en bedre form, helse og kondisjon straks du har tatt det på, gjør at du løper litt fortere, løfter noen kg ekstra, hopper høyere, yter ekstra innsats, eller er det sånn at det perfekte treningstøyet faktisk gjør jobben for deg. Hvor man kan kjenne at formen blir bedre, kiloene raser av og alt er top notch, mens man slapper av og det perfekte treningstøyet tar seg av treningen. I artikkelen vi kom over, så viste det seg at det som gjør treningstøyet perfekt, var at et omtalt produkt ”Finnes i flere nye høstmodeller med den berømte «hold in»-effekten, og har også fri frakt og lynrask levering. En sikker vinner”. Såpass tenkte vi, hm, litt skuffende egentlig. Uansett, folk er forskjellig og har forskjellig smak. Det viktigste er hva som passer for deg. Vi i Hero Profil anbefaler treningstøy fra Craft, rett og slett fordi kvaliteten er meget bra.

Cool Boxer with Mesh, Cool run sock, Active run tee longsleeve, Tight herre modell og Active run Hybrid jacket. Dette er klær som gir god komfort, man føler seg sprek i og gir en økt selvtillit med tanke på prestasjon. Klærne sitter godt på kroppen, kjøling og fuktighetstransport i varme forhold og annen herlig teknologi.

Dagens trivia, sånn i tilfelle du lurte:
Et perfekt tall er et tall der summen av tallets alle ekte divisorer er lik tallet selv. For eksempel er 6 et perfekt tall, siden de ekte divisorene til 6 er 1, 2 og 3 og 1 + 2 + 3 = 6.

Hvorvidt det finnes uendelig mange perfekte tall er ikke kjent. Det er ennå ikke funnet noen perfekte oddetall, men det er heller ikke bevist at ingen finnes. Hvorvidt det finnes noen er et av de eldste matematiske problemene som fremdeles er uløst og ble studert allerede av Euklid. Alle perfekte tall man kjenner til slutter enten på 6 eller 28 når de er skrevet i titallsystemet.

De minste perfekte tallene (følge A000396 i OEIS) er 6, 28, 496 og 8128.
De perfekte tallene som er kjent i dag kan alle kobles til hvert sitt Mersenne-primtall. Hvis 2^{p} -1 er et primtall, er 2^{p-1} \cdot (2^{p} -1) et perfekt tall.